Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Ściąganie % warnów za raporty.

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyślałem sobie, że skoro pomysł z postami nie spodobał się administracji, to może ściąganie warnów za raporty? Wiecie, to też jest wysiłek, a wkońcu pomagamy znaleźć osoby, które postępują niewłaściwie na forum. Chociażby -5% za 30 "prawidłowych" raportów. Proszę, zanim administracja się wypowie, chcę tylko poprosić o poważne zastanowienie się nad sugestią...

Pozdrawiam.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nie bo to za łatwo będzie i pełno osób będzie tak chciało.

Najlepiej to napisać jakiś poradnik.

Nie.

Opublikowano

Moderator może zdjąć warna za poprawę użytkownika, ale bez przesady że za 30 raportów.

Niektórzy muszą napierdzielać po 2 tyg. żeby zdjąć 5%.

Nie.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Jeżeli moderator dobry, to możesz się do niego zgłosić z prośbą- on oceni, czy faktycznie takowe raporty są, oraz czy są to 'poprawne' (czyli post rzeczywiście łamie regulamin). Jeżeli wszystko będzie w porządku, a Ty również będziesz pomagać- możesz liczyć na zdjęcie % :)

Opublikowano

Jeżeli moderator dobry, to możesz się do niego zgłosić z prośbą- on oceni, czy faktycznie takowe raporty są, oraz czy są to 'poprawne' (czyli post rzeczywiście łamie regulamin). Jeżeli wszystko będzie w porządku, a Ty również będziesz pomagać- możesz liczyć na zdjęcie % :)

xamizo najlepiej wyjaśnił

Myślę ze można zamknąć

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...