Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] USP SE vs American Eagle

skiba199

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. co lepsze

• usp se
      5
    • american eagle
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupic pistol perma !

Lecz nie wiem co wybrac..

Usp:

-szybko SZCZelosc

-DMG

-magazynek

American eagle:

DMG!

Wyglad <3 <3

Bywalec
Opublikowano

Ja mam Americana i jestem zadowolony. Jak dobrze trafisz to ściąga 60-80hp

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Grałem kiedyś USP SE i nawet dobry był ale teraz bym brał amerykańca bo jak ci zabraknie ammo to deaglem dobijesz na shota.

Bywalec
Opublikowano

Gorzej jest trafić. :D Ale jak trafisz to shoot

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ja americana akurat ogarniam. ale to jest uciazliwe ze jak 1 strzalu nie trafisz to po tobie :D

Opublikowano

Grałem kiedyś USP SE i grało mi się nim całkiem nieźle, ale zdecydowanie bardziej wolę Americana, ma wielki DMG co jest dużą zaletą, ale USP SE jest szybsze. Jak ogarniesz Americana to jest nie do pobicia.

Bywalec
Opublikowano

USP SE ma mały recoil, ale jak kucniesz z Amercian to też ma mały :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Co da ci 1 shot ? Jak typ z broni Ar właduje w ciebie 4 kolki a z smg 6 ? USP jest lepsze masz większa szanse na trafienie bani ! Przykład zobacz czym graja w C.S lub jak tuner jeb... URTLA KILLE z tego pistoletu

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Dla mnie USP np. Snajperką nie powalisz to dobijesz pistolem a prędzej idzie dobic USP niz "diglem"

Wyglad sie nie liczy.

USP.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Z tego co wymieniłeś to Deagle wygrywa jeśli go ogarniasz ... ale z niewymienionych

tutaj wziąłbym G18Cobre :] mam na perma i uwierz że tym się czasem zamiata lepiej niż AR :)

2096247301.png

Opublikowano

Z tego co wymieniłeś to Deagle wygrywa jeśli go ogarniasz ... ale z niewymienionych

tutaj wziąłbym G18Cobre :] mam na perma i uwierz że tym się czasem zamiata lepiej niż AR :)

No ale Cobra OP i taki no skill bo to jest jakby SMG bo wali jak UMP.

Dlatego wole wybrac cos z tych 2 :)

Opublikowano

Ja wybrałbym usp se, grałem nim i szło mi nim dość dobrze. Dość szybki, dmg niezły, a american, fakt, ma dmg, ale dla mnie za wolny.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...