Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZADANIA DOMOWE] Parę propozycji....

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Oglądam sobie czasem ten dział i szczęka mi opada jak widzę ile jest śmierdzących leni w tym dziale. Rozumiem jakaś pomoc ws.poprawek czegoś w zadaniu domowym, ale nigdy nie zrozumiem jak można kurwa przepisać treść zadania i czekać aż ktoś zrobi zadanie w całości.

Taka osoba pewnie nakurwia w metiny, cabale, cs'y i kij wie w co jeszcze. Jeszcze niektórzy są na tyle bezczelni w momencie gdy nikt nadal im nie pomoże to stwierdzają, że jesteśmy wredni i chamy.

Proponuję dodać do regulaminu punkcik, który wymaga od autora tematu by podał rozwiązane zadanie, a ludzie z forum mogliby mu pomóc/doradzić ew. poprawić go jakby źle coś zrobił.

Dlaczego taki punkt ? Drodzy użytkownicy i administracjo przez takie pomaganie na zasadzie zrobie za Ciebie całe zadanie, psujecie innym przyszłość bo stają się UMYSŁOWYMI KALEKAMI :).

Pozdrawiam serdecznie.

PanZuo

jqeuR.png

Opublikowano

True, so true.

Niewiele na to da się poradzić, bo i tak jest pełno serwisów, gdzie ludzie odwalają brudną robotę za młotków, którzy sami nie są w stanie podręcznika otworzyć, bo za daleko leży, by rękę wyciągnąć znad biurka pokrytego miesięcznym kurzem i pudełkami po pizzy. Jak nie kijem, to pałką.

Jednak pocieszające jest to, że takie osoby będą miały okazję dostać po dupie od życia, które wymaga coraz więcej od coraz bardziej leniwych ludzi.

Opublikowano

<p style="text-align: center; ">Na TAK.</p>

<p style="text-align: center; ">Dział zadania domowe to dzial do pomocy ze szkołą, robienie jednak zadań za autora jest bez sensu i nijak ma się do pomocy w perspektywie zerowych walorów edukacyjnych :)</p>

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

No taka prawda potem spisze tylko z forum to tak jakby kolega za niego zrobił .. I ściągał od niego na przerwie.

Dobrze że ja nie pomagam w zadaniach. xD

Opublikowano

<p style="text-align: center; ">Na TAK.</p>

<p style="text-align: center; ">Dział zadania domowe to dzial do pomocy ze szkołą, robienie jednak zadań za autora jest bez sensu i nijak ma się do pomocy w perspektywie zerowych walorów edukacyjnych :)</p>

Naprawdę, nic dodać nic ująć, bardzo dobry pomysł, na tak.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Tez jestem na tak.

Nie raz z nudów robiłem zadania ale nawet lajka nie dostałem. xD

Niech bedzie do pomocy ze szkoła, np. Pytanie do zadania, wzory eot. Ale nie całe zadania na 10 stron.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeśli ci się ta postawa nie podoba to dlaczego tam zaglądasz? Jest wiele serwisów np. zadane.pl na których tak samo robią i nic im nie zrobisz :)

Opublikowano

Jeśli ci się ta postawa nie podoba to dlaczego tam zaglądasz? Jest wiele serwisów np. zadane.pl na których tak samo robią i nic im nie zrobisz :)

To, że inni tak robią nie znaczy, że forum musi również tak postępować. Moim zdaniem to jest produkcja umysłowych kalek.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...