Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nieoczekiwaną blokadą konta.

tyris1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj chciałem się zalogować na moją postać wędkarza, i co zobaczyłem? Konto jest zablokowane. Ni z gruszki ni z pietruszki, tak po prostu. Nie wiem o co chodzi. Używałem tak zwanego "FB", lecz najnowszej technologii. Gdy GameMaster loguję się na serwer, zazwyczaj bot się wyłącza. HELP. Za podanie przypuszczających powodów - +

Opublikowano

Możliwe, że opcja "Alarm" nie była włączona i Cię szczapili... albo jakiś gracz przebiegał i pisał i pisał a Ty nie odpisywałeś i po prostu zgłoszenie.

Opublikowano

Witam. Dzisiaj chciałem się zalogować na moją postać wędkarza, i co zobaczyłem? Konto jest zablokowane. Ni z gruszki ni z pietruszki, tak po prostu. Nie wiem o co chodzi. Używałem tak zwanego "FB", lecz najnowszej technologii. Gdy GameMaster loguję się na serwer, zazwyczaj bot się wyłącza. HELP. Za podanie przypuszczających powodów - +

Jak GM jest na inv to alarm go nie widzi

Opublikowano

Możliwe, ale jak już wspomniałem, no, raczej nie wspomniałem tego, ale opcja u mnie jest cały czas włączona to raz, a dwa - whitelist była pusta więc każdy jakby przechodził, w pewnym promieniu całkiem sporym bot stopował. A jak w ogóle GM się zaloguje to wyłacza bot i koniec. Ale itak leci +, czy like nie wiem jak to traz jest =)

dzięki Gizdu, leci like

Opublikowano

Jeżeli to była postać 30lv, to nie masz co tracić. Dla mnie jest to bezsensu jak używasz fb itd, po kiego? Skoro można samemu zarobić. Potwierdzam zdanie kolegów, jak GM jest na /inv, a tak są w 95% swojego pobytu w grze to lipton.. Najlepiej zostawiaj fb, ale bądź przy kompie coś rób czy coś ;d

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Możliwe że GM był na swojej prywatnej postaci=)

gm nie moze miec prywatnej postaci na serwerze na ktorym urzeduje

topic: mozliwe ze dostales blokade systemowa, jest ona nadawana przez HS bodajze po 24h lowienia jezeli jakeis tam warunki na postaci zostana spelnione. Nie jestem pewien ale sam mialem za to bana, w supporcie odpisali mi wlasnie ze to cos takiego

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Moze poprostu ktos nagral jak idealnie czly czas tak samo wyrzucales wedke i zawsze w tym samym czasie ja wyciagales. GM sprawdzil to i ban (czlowiek nie jest w stanie przez kilka godzin idealnie czasowo naciskac spacje :D).

Sprawdz czy dostales maila. Jak nic ni e dostales to systemowa, a jak przyszlo cos to masz w nim informacje za co dostales bana.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...