Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Pobieranie pozycji potwora LastChaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zrobić bota do gry last chaos (priv) jednak gdyby do wykrycia potwora służył jakiś klawisz było by to zbyt proste.

Wiec moje pytanie polega na tym w jaki sposób pobrać i namierzyć Potwora.

Z góry dziękuje.

Opublikowano

pobierając dane z pamięci albo z pakietów gry

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A mógłbyś mi powiedzieć jak np. pobiorę sobie pozycje potwora(czego nie wiem jak to zrobić) ok mogę podbiegnąć pod niego ale niestety nie namierzy mi go.I gdyby ktoś mógł mi wytłumaczyć na czym polega korzystanie z pakietu gry bo raczej z pamięcią gry nie dam sobie rady.

Opublikowano

Naucz się programować, zmądrzej, obczaj podstawy RE i CE i wróć, czyli za jakieś 3 lata jak dobrze pójdzie....

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

nie wiem jak pobrać ani jak szukać ( w tej grze ) w pamięci danego adresu, na pewno przyda się CE do tego , ty grasz powinieneś wiedzieć jak i co pobierać z pamięci by te dane odczytać tym bardziej że zabierasz się za bota nie znając kompletnie sposobów odczytu a co dopiero jak znajśc daną wartość w pamięci, zawsze możesz sobie poszukać na odpowiednich forach

w AutoIt masz UDF nomadmemory.au3 tylko użyć, przykładów nie brak w postach tu na forum

zresztą chyba jest podforum tej gry , tam popytaj tych co robią boty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Wiem że muszę użyć NomadMemory.am3 i potrafię w miarę użyć CE( pointery,multi-pointery).Przygotowywałem się do takiego czegoś bardzo długo ale niestety nadal nie potrafię wyszukiwać potworów na radarze. Spróbuję zapytać kogoś kto robi boty do tej gry jednak dogadać się z Niemcem nie jest łatwo :).

Opublikowano

ha, masz niemieckie porzadne forum elitepvp tam zaglądnij czasem są publikowane kody botów a autoit albo same adresy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...