Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpalenie Ibota Z Miniloaderem

koli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie

odpalam Media Patchera, daję default i zmieniam Port na 16000

odpalam IBota

chcę odpalić MiniLoadera... i wyskakuje mi error - takie znaczki i na końcu (9)

jak sobie z tym poradzić?

tak samo miałem jak chciałem odpalić z HardModem

proszę o pomoc :(

Opublikowano

nie chcę otwierac nowego tematu więc się dopytam tu.

Gdzie mam wpisac port 16000 w miniloaderze lub hardmodzie

Opublikowano

musisz wpisac port 16000 w MediaPatcher i miec unpacked sro_clienta i wtedy bedzie dzialac :) a jak cos to napisz na Priva to ci dam linka z tym unpacked sro_clienta.

Opublikowano
powoli po kolei co jak włączyć gdzie co zmienić pliss pomuszcie

ok mam chyba... niby mi chodzi silk bot pokazuje że bije itp itd ale nie widzę okna silka jest tylko sam ibot o co biega??? to jest śmieszne:/ z leka że nie widzę postaci

beztytuum.png

możecie nie wierzyć ale on na prawdę bije choć nawet nie widać jak bije czy da się zrobić by było widać postać? i czy jest jakaś instrukcja obsługi co i jak i jak się robi scrypty skoro nie widać gdzie on idzie proszę o pomoc:D i thx rosiel to twoja zasługa :D

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

@UP

1. To sie nazywa clientess -.-

2. Masz taki guziczek "View Map" w bocie. Gdy go klikniesz pojawi się mapka na której widzisz twoją postać i otaczające ją moby.

Opublikowano
@UP

1. To sie nazywa clientess -.-

2. Masz taki guziczek "View Map" w bocie. Gdy go klikniesz pojawi się mapka na której widzisz twoją postać i otaczające ją moby.

he he dobre tyle że jak wpisuje clientss to wyskakuje mi błąd i go nie pokazuje co do mapki mam tylko niebieskie okienko nie pokazuje gdzie jestem:/ pomóż plis

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Więc:

1. Mam unpacked sro_clienta i harmoda.

2. Najpierw włączam ibota, port 16000 następnie media patchera, patchuje wszystko ok, następnie włączam hardmoda.

3. I co mamy? Błąd :P Hieroglify i potem dziewiątka w nawiasie...

Czemuż tak się dzieje?

Opublikowano

nie xF czekam dalej, ale może odezwałby się jakiś Mod i pomógł, a nie xF napisałem do rosire lecz - niestety - brak odzewu... nie wiem jak zwrócić uwagę na nasz problem, bo spamowanie do Mod'ów może zakończyć się niemiło... xF na razie męczę się z tym <cenzura> AgBotem który jest beznadziejny że masakra xF

Opublikowano

Więc tak. Ta wersja iBota nie działa z tego powodu iż JoyMax wprowadził nowe opcodes do silka. A nowa wersja pojawi się jutro albo i dzisiaj.

A żeby iBota działa z oknem silka należy media patchera ustawić tak:

a171ec3197dfc773m.jpg

tylko że w port wpisujemy port z ibota i klikamy patch.

@koli

Niestety teraz nie mam czasu na odpisywanie na PM oraz na pomaganie na forum. Tylko i wyłącznie tak mogę pomagać w piątek, sobotę i niedzielę ale w tygodniu już nie bo do szkoły trzeba chodzić :/

Sig.png

Opublikowano

Rosire: ok zwracam honor

hmm... ag dziś nie działa bo mu się zabezpieczenia przez banem włączają... a sbot działa... ;(

ciekawe czy:

1) wyjdzie nowszy sg i bedzie dzialac

2) ibot bedzie dzialac <3

na razie nie zamykajcie topica bo jak wyjdzie nowy to pewnie będą problemy więc nie ma sensu nowego zakładać :)

Opublikowano

Wiec co Trzeba czekać na Nowego iBota ?? A czytałem teraz coś niecoś na www.I*BOT.com i był tam jakiś Haxbot ?? Moze ma ktoś jakieś info co to za bot jest tam nawet turial w postaci filmika jak go uruchomić ale filmik dodany 20.09 wiec na 99% niekompatybilny z nowym updatem :D

Opublikowano

@up. poszukaj tutaj na forum bo ktoś zrobił fajny poradnik ze screenami, ale ten bot to jeszcze ma trochę bugów ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...