Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bartekyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnoście smoczych monet zarabianych na "sponsor pay". Wchodzę w "item shop" następnie "kup smocze monety" i "zdobądź więcej smoczych" tam klikam "za darmo" i wypełniam te ankiety i inne duperele, Ostatnio zarobiłem na tym w jeden dzień 61 smoczych monet, chciałem zrobić to samo na moim drugim koncie ( kupiłbym np. czyszczenie slota na kd) ale nie było już tych ankiet i reklam. Od czego to zależy czy są czy nie ma? IP mam stałe ale to nie od tego raczej bo mam drugiego kompa, podłączyłem ten sam modem wszedłem do tego "za darmo" i były te same które wypełniałem wcześniej, próbowałem formatować kompa i robić to samo za każdym formatowaniem jednak niestety po formacie kompa dalej nie miałem tych ankiet. Kto wie od czego to zależy czy są?

Opublikowano

To jest zależne od IP, widocznie na drugim komputerze masz to samo IP...

Może to co napisałem wyżej jest bzdurą, ale wiem, że reklamy się odnawiają po kilku dniach/tygodniach :)

Daj Like'a ^^

Opublikowano

To zależy od IP jakie masz.

Możliwe, że po po prostu Ip było takie samo jak na pierwszym koncie i reklamy się nie pojawiają.

Opublikowano

Od IP=)

Pobierz Aol i zmień IP i jedz z reklamami=)

Najlepiej zmień na IP z usa tam jest ponad 100 ofert=) gdzieś był o tym tutorial

ja w 1 dzień 209sm tak zarobiłem.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...