Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cabal i Fraps

zambuzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem połączenie cabal + fraps mianowicie problem polega na tym że fraps mi nie łapie na cabalu nie mogę nagrywać filmów z gry jeżeli chodzi o inne gry to mogę nagrywać wszystko ładnie pięknie frapsik działa bez zarzutu nawet na prywatnym serwerze cabala fraps działa no poprostu na każdej grze fraps działa mogę nagrywać są te cyferki na rogu i jest pięknie,na cabalu globalu nie mam tych cyferek na rogach ekranu pomimo to że mam je ustawione nie mogę nagrywać Ludzie pomocy.

Opublikowano

specjalnie da cb sprawdziłem sobie nagrywanie, lecz na wersji demo frapsa, bo jednak nie będę wydawał kasy na coś, czego na 99% nie będę używał, bo kręcenie to nie dla mnie

we wszystkich grach nakręciło mi filmik nawet na cabalu. Być może problem stanowi to, że nagrywasz w oknie (nie napisałeś tego więc tak przypuszczam)ale mi nagrało elegancko na full ekranie, niestety nie nagrałem na oknie, bo teraz mi to wpadło do głowy, a na laptopie nie mam możliwości teraz sprawdzić. Koło 22 powinienem dopisać czy mi się udało w oknie

sprawdź też ustawienia frapsa i ew. ustawienia w cabalu, bo może masz coś źle ustawione

Opublikowano

Wiesz co próbowałem w oknie i na full ekran efekt ten sam nie ma tych cyferek i nie nagrywa,mówiłeś coś o ustawieniach wiesz jak to ładnie skonfigurować cabala z frapsem jak tak to napisz ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...