Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bot do zbierania boxow

wewryman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam darmowego bota do zbierania boxow , uzywalem boxyBot lecz teraz jest aktualizacja i nie mam czym bocic prosze o pomoc

Opublikowano

kup na allegro kbota, mozesz nawet za 4 dychy od prywaciarza albo za 60 zl od kamieniarza kupic. to nie jest majątek

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

to nie masz czego się bać :D używałem triala i bardzo ładnie działa, a teraz nie działa, bo boty są updatowane...

Więc jeśli chcesz bocić, to kup Kbota, lub PBDO-bota (jeśli masz więcej kasy do wydania).

­Keelah se'lai

Opublikowano

jesli boisz sie kbota to lipa z tobą. to najlepszy bot jaki jest do darkorbit, i do tego tani

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Żulek bury, a Ty ciągle wciskasz licki z allegro, albo od polskich dealerów...

Lickę najlepiej jest kupić bezpośrednio od Ivana to 2x20zł paysafecard i jeszcze zostaje, a nie jakieś licki za 60 zł...

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

O MATKO!!!

Jeżeli jest napisane tak na OFICJALNEJ STRONIE "TWÓRCY KBOTA"(a raczej osoba, która przerobiła na "swoje" ibota) to chyba tak jest?

Logiczne...

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ja jeszcze kiedyś kupiłem KBota noGG kosztował mnie tylko 20zł.

I jak dotąd jestem z niego bardzo zadowolony, teraz przydała by mi się opcja GG ale musiałbym wydać tak jak bym od nowa kupował więc na razie zbieram urke na alienach / boxach :)

Opublikowano

@zulek bury

naiwni są ludzie którzy wydają po 60zł za coś co można mieć już za 20zł

@danielniem

ty też chyba żartujesz :D

najtańszy sposób zakupu od ivana (kbotik.com) to przez webmoney kosztuje 4,49 euro według aktualnego przelicznika to 18,85zł

dla mnie 90% reselerów to ZŁODZIEJE a kamieniarz w tym przoduje

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

@up szukaj a nie znajdziesz kbota za 20zł i poza tym wiesz co oznacza słowo złodziej ??

Kradzież - zabór cudzej rzeczy w celu przywłaszczenia. Pod pojęciem zaboru rozumie się fizyczne wyjęcie rzeczy spod władztwa właściciela. Dotyczy to również przedmiotu pozostawionego przez niego w znanym mu miejscu w zamiarze późniejszego jej zabrania

a co do tematu, jeśli coś ci nie działało z kbotem to napisz do jakiegoś dealera gg jednego z nich 15752122

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...