Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sin czy Hunter?

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Niedlugo dobijam 50, i biore sie za questy na karmazynowej.

Nie wiem, co bedzie lepsze dla mnie - Sin ? - Hunter?

Narazie gram pod katem Huntera, czyli z kusza i powiem ze nawet niezle idzie. Brakuje mi jedynie tej Szybkosci ataku ;/

z Drugiej strony, sin szybciej pt znajdzie na wyzszych lv.

Tutaj taki moj maly dylemacik.

Za Sensowne odpowiedzi bedzie nagroda - Lajk

:)

61093c6efb.png

Opublikowano

Sin postać, która sciąga agro i pada związku z mała ilością def'a natomiast atak na assassin impact ma bdb.

Natomiast hunter . . . grałam tą postacią i muszę powiedzieć, że po "Ultimate witch" bardzo dobrze się sprawuje, ponieważ ma szanse na stun podczas normalnego hit'a (+ kilka delf buff'ów bardzo prdzydatnych) oraz bije na ogległość czyli na farmie moob'ek pada zanim dojdzie. =)

Ogólnie mówiąc ja bym wybrała hunter'a ponieważ na farmie lepiej się sprawuje, a jeżeli wolisz mieć pt do weź sin'a.

w skrócie :

Assassin :

+ Większy dmg na ass impact

+ 2 miecze czyli wieksza szybkość

+ Bardzo dobry na pvp

- Mało def'a + duże agro . . .

- Bije z bliska

- Cieższa farma

Hunter :

+ Bije z daleka

+ Szansa na stun podczas normalnego hit'a

+ Bardzo fajne self buff'y m.in spd atk, evaison, itp.

+ Łatwa farma

- Mniejszy dmg

- Mniejsza szybkość ataku

- Ciężej o PT

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

A ja się nie zgodzę z tym do pt ,bo mając 150 lvl +, czy nawet 120+ masz już gildię ( powinieneś mieć ).

Oczywiście znajdą się osoby,z którymi pójdziesz na pt, więc dla mnie nie robi to różnicy :)

Ja bym wybrał Shadow Huntera, bo assasin to postać bardzo łatwa, którą gra prawie każdy.

Na SH będziesz miał tańsze eq ;)

Opublikowano

Poczekam jeszcze na wypowiedz uzytkownikow zeby miec 100% pewnosc co do wyboru, poniewaz widze ze akocy wybiera SH a Nauczycielka Sin.

@Offtop : MJ 129+25 st2 to dobry pet dla Sh/sin? (Eq ma na 120 podbite)

61093c6efb.png

Opublikowano

I dla tego i dlatego dobry bo w zjednoczeniu ma hp.

A jak st2 i eq podbite to lataj z nim narazie, a w między czasie poszukaj jakiegoś kupca ;), lub wymień na coś innego ;)

Opublikowano

Osobiście porzuciłem skrytobójce po wbiciu coś kolo 100 lvla, znudził mi się po prostu.

Polecam Ci mrocznego łowce, na moje to wcale nie ma jakiegoś o wiele mniejszego dmg'a niż assassin.

Wraz z lvlem, eq i petem szybkość atk Ci dojdzie więc przypadkiem się nie zniechęć tym.

+4, +5 karty do głównych skilli wyniosą Cie jakieś 50kk, a karty w przypadku sh bardzo dużo dają. (o niektórych pasywach wspomniała ta co zawsze o procenty prosi [korepetytorka ?])

Szerokiej drogi w świecie Rappelz.

@aa, pet to najlepiej harpia jak najwiekszy lv i stw, zjedno ma szybkość ataku.

Opublikowano
(o niektórych pasywach wspomniała ta co zawsze o procenty prosi [korepetytorka ?])

czy mam to zrozumiec jako obelgę.? sądzę, że temat wyjaśniony. =)

Co do harpii muszę się nie zgodzić zależy co wolisz def + atak czy spd atk. =) tak czy siak na to samo wyjdzie.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Szczerze to Hawkman mi sie przejadl, mialem go parenascie razy i powiem ze sie bardzo zawiodlem :'(

Co do Harpii chetnie ja kupie, sprawdze i zobacze jak sie bedzie gralo

:)

Pzdr. Temat wyjasniony. Szkoda ze tak malo ogarnietych z rapkiem ludzi przeglada to Forum ;/

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...