Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Diablo III a NfS World

Eradraaish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moze nie na temat, moze nie w odpowiednim dziale, ale.

Ciekawi mnie ilu z graczy Worlda zniknie po premierze Diablo 3

Wy co zrobicie ?, zostaniecie dalej przy worldzie ? czy skusicie sie na Diablo ?

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Moje zdanie jako pro ścigacza w NFS World :D wiem wiem chwale się,jest proste.Ja w NFS rozwalam system po prostu i polubiłem tą grę - znowu się chwale - bywa i po prostu będę w niego grał bo mi się podoba i lobie takie klimaty.Po premierze Diablo3 nie przestane grać bo dlaczego mam przestać?

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ja nie wiem co to to diablo, nie grałem i grać nie będe.

World to gra, którą najbardziej polubiłem, będe w nią grać chociażby hakerzy ją przejeli. Zostawiłem w niej cząstkę swojego skilla, którego trudno wyrobić.

Okej to ja. A inni? Premiera jak premiera pograją, po paru miesiącach wrócą, bo im sie znudzi.

@ed

ahaa, a czy to takie samo zuo? ;P

jak wciągająca to na pewno world straci na popularności, ale nie dużo. Odkąd nie widać hakerów ja sam zacząłem częściej grać ;>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

nie chodzilo mi o zupelne przestanie, tylko podzielenie swojego czasu na 2 gry :). Skorpion Diablo moze i nie wyglada zniewalajaco z wzgledów graficznych, ale niesamowicie wciaga, zupelnie jak tibia :)

no czy ja wiem czy takie zuoo ;p, szczerze moje cale dziecinstwo bylo zwiazane z tibia, gralem dobre 7 lat i szczerze powiem ze opinia ludzi co w tibie nigdy nie grali, jest idiotyczna :) co prawda teraz ta gra juz jest beznadziejna, poniewaz srednia wieku gracza to 10 lat i jesli chcialbys zaczac grac od nowa, poznawac ta gre to juz niema sensu - tak samo uwazam o Metinie 2. World jest calkiem fajny, najbardziej wnerwiajaca rzecza z jaka sie spotkalem w worldzie to, to ze niektórzy ludzie UCIECZKE DRUZYNOWA traktuja jak wyscig, i taki tuman cie spycha i za wszelka cene stara wyprzedzic, niewiedzac ze to niema sensu :)

co do Diablo III swietnie sie zapowiada, ludzie czekali na ta gre cos okolo 10 lat i w ostatnich latach jest najbardziej oczekiwana gra, co roku, nie wiem od jakiego czasu w sumie, nie chce robic reklamacji, ale naprawde polecam i zachecam do zakupu :)

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Dobra skończmy temat,każdy ma swoje zdanie na te temat,jeden zagra drugi nie,jeden przestanie grać w World'a następny nie.Poczekajmy do premiery a teraz...

ZAMYKAM.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...