Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Ściąganie warnów.

PanEnderman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taką sugestię dotyczące

warnów. Teraz ciężko jest napisać jaki kolwiek poradnik , więc też

jest problem ze ściągnięciem warna. I tutaj przychodzi mój pomysł otóż

co X postów ściągane jest 5% warna. Na przyklad co 200 czy 300 postów.

Piszcie co o tym sądzicie etc.

;)

Opublikowano

takie coś nie ma sensu.

jeśli ktoś przynajmniej będzie aktywny i będzie niósł pomoc to moderator sam go unwarnuje .

random.jpg

Opublikowano

nie, Ci co wypowiadają się w większych działach wiadomo więcej postów nabiją typu mc i mt2

a takie małe działy gdzie jest kilka tematow dziennie?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ściąganie procentów powinno być za posty wartościowe. Co z tego, że ktoś napisze tych kilkaset postów? Dla wytrawnego spammera jest to jeden dzień roboty w pogaduszkach.

Jeżeli pomagasz modzi to widzą i na pewno prędzej czy później ściągnąć Ci parę %. Jeżeli czujesz się "niedoceniony" możesz zawsze napisać PW do nich z taką prośbą.

Ogólnie jak dla mnie pomysł odpada.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jestem na Nie. W dziale Metin 2 / Minecraft możesz spokojnie wbić około 40 postów dziennie. Lepiej ściągać warny za dużą ilość raportów albo za TuT-y.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Faktycznie kiedyś tuta nie było trudno napisać w 2009/2010 roku, a teraz wszystko praktycznie jest...A później zdziwienie modkow/gm ze tyle osob zbanowanych. Trzeba jakoś temu zaradzić a nie opierać się "Pisz tutoriale" Jako moderator ściągałem za pomoc jak widziałem kilka sensownych odpowiedzi użytkownika, ale z tego co zauważyłem w metinie mało osób ściągało za "pomoc w dziale" Warny.

Trzeba coś wymyśleć alternatywnego niż Tutoriale ale pomyśl w temacie nie podoba mi się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...