Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Powrot do tematu TradeBug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do tematu:
http://www.mpcforum.pl/topic/621165-pytanie-trade-bug/

Odkrylem na czym on polegal :-D

Chodzi o to ze kolo w eq z ktorym saints robil handel mial miejsce tylko na buty i helm bez riba bo by sie nie zmiescil. Wiec helm i buty weszly a rib nie bo saints umiescil go na koncu handlu wiec jest kolej rzeczy: helm pozniej buty a na koncu rib. Nie moglo przeciez pisac ze nie ma miejsca w eq bo 2 itemy poszly nie???

Podsumowywujac: zawsze najwieksze itemy dawaj na koniec handlu dzieki czemu mozliwe bedzie ze kolo ma full eq i najwieksze rzeczy nie wejda :)

Licze na ++++++ !!!!!!

Po godzinie naszedl mnie pomysl!!!

76561198093573641.png

Opublikowano

Słabo kombinujesz, jeżeli nie miałby miejsca to nic by nie weszło ;) Nawet hełm ;)

Opublikowano

Widze ze kolega sie nie zna :-) Helm i buty sa pierwsze a kolo ma 2 wolne miejsca a ty masz duzo miejsca wiec wchodza buy i helm a na riba kolo nie ma miejsca wiec on zostaje u ciebie ;-) Fms'a dostajesz bo on i ty zaakceptowali a miales miejsce

@Edit Czytales wogule temat Trade Bug?????

76561198093573641.png

Opublikowano
@Edit Czytales wogule temat Trade Bug?????

Tak czytałem, brałem w nim czynny udział :)

P.S to jest nie możliwe, nie realne.. grałem w Metina bardzo długo i nigdy się nic takiego nie zdarzyło ;x

Opublikowano

Moze nie miales okazji spotkac sie ze ktos przy handlu mial full eq albo nigdy nie slyszales o tym. Moze to byl noobek z full eq miecz+1 HeHe

76561198093573641.png

Opublikowano

Że niby poprzez handel przerzuciło tylko 2 itemki a rib został... nie realne.

Opublikowano

W takim razie zrobcie to na jakims privie. Miejcie 2 wolne miejsca na helm i buty. Zrobcie druga postacia z nia handel i dajcie riba i tak jak wspomnialem buty i helm. Rib na koncu w handlu. I zaakceptujcie na obu stronach jezeli nic nie wejdzie czyli nie bedzie przechodzilo bo bedzie pisalo nie ma miejsca to NQ nie mam racji. A jak wejda buty i helm a rib nie to I Am Victim!!!

Ps. Na 100% mam racje. Masz 2 miejsca wolne. kolo daje 3 itemy. Po kolei od prawego rogu na gorze ukladamy je. SAM ZROBIE TO NA PRIVIE I ZAKONCZE TEMAT JEZELI BEDZIE TRZEBA ALE WYDAJE MI SIE ZE MAM RACJE@@@@@

76561198093573641.png

Opublikowano

Heh nie wgrywasz hackow nic nie obawiasz się o bana i masz trade hacka hah a kiedys było ze nie istnieje a tera trade bug ;)

Opublikowano

Dobra jeszcze nie wiadomo czy to dziala nie przetestowalem. Ale to zaden bug. To po prostu glupota kolesia z ktorym handlujesz ktory ma miejsce tylko na 2 itemy a ty dajesz 3 :-)

76561198093573641.png

Opublikowano

Link do tematu:
http://www.mpcforum.pl/topic/621165-pytanie-trade-bug/

Odkrylem na czym on polegal :-D

Chodzi o to ze kolo w eq z ktorym saints robil handel mial miejsce tylko na buty i helm bez riba bo by sie nie zmiescil. Wiec helm i buty weszly a rib nie bo saints umiescil go na koncu handlu wiec jest kolej rzeczy: helm pozniej buty a na koncu rib. Nie moglo przeciez pisac ze nie ma miejsca w eq bo 2 itemy poszly nie???

Podsumowywujac: zawsze najwieksze itemy dawaj na koniec handlu dzieki czemu mozliwe bedzie ze kolo ma full eq i najwieksze rzeczy nie wejda :)

Licze na ++++++ !!!!!!

Po godzinie naszedl mnie pomysl!!!

Możliwe to było w 2008r. - wtedy takie bugi jeszcze były, ale teraz nic by nie przeszlo.

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Nie możliwe.

Będzie pisać na czerwono że gracz nie ma miejsca w EQ czy coś takiego.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...