Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena komputera

Lexus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do rzeczy:

Procesor Intel Core 2 Duo E8400 3,00ghz (2 rdzenie po 3,00 ghz)

Karta Graficzna Ge Force ENGT 430 1GB DDR 3 DirectX 11

Pamięć ram 4GB (dostępne 3,49 gb)

Płyta główna Hewlett packard HP compaq dc7900 small form factor

System Windows XP professional service pack 3

Dysk twardy 500 GB

Zasilacz - nie wiem jaki ale 240W

Tak wygląda

komputerd.jpg

Komputer używany około 1,5 roku, z zewnątrz wygląda prawie jak nowy.

Grałem na nim w takie gry jak:

Call of duty mw2 na maksymalnych detalach, cod mw3 na wysokich/Ekstra , cod Black Ops średnie/wysokie, crysis 2 - niskie, battlefield bad company 2 - średnie

Ile wziąłbym za taki zestaw? Za mądre odpowiedzi stawiam lajki :)

// aa jeszcze dodam, że komputer jest bardzo cichy i stosunkowo mały, więc to chyba zaleta :P

Opublikowano

Myślę, że 1000-1300 zł byś może wyciągnął, OBY... Bo widzę, że Win XP i bardzo słaby zasilacz... 240W w tych czasach to na prawdę mało... Wydaje mi się, że tyle powinieneś wyciągnąć, jeśli się mylę, to niech mnie ktoś poprawi .. ;)

Daj Like'a ^^

Opublikowano

Myślę, że 1000-1300 zł byś może wyciągnął, OBY... Bo widzę, że Win XP i bardzo słaby zasilacz... 240W w tych czasach to na prawdę mało... Wydaje mi się, że tyle powinieneś wyciągnąć, jeśli się mylę, to niech mnie ktoś poprawi .. ;)

Miałem windows 7 ale na drugim dysku, który się zepsuł i nic nie moge z niego odzyskać. Jak ktoś wie czy da sie odzyskac licencje czy cos takiego to piszcie :)

ps. co z tego, że słaby zasilacz? Jest w sam raz na taki komputer chyba :P, nigdy nie mialem zadnych problemów

Opublikowano

Jak zasilacz ma dobra linie 12V to jak widac nie ma problemow.

Tan komputer bym wycenil na 700-800zl. Moj sprzet podobny do tego z lepsza grafika, plyta gigabyte i zasilaczem chiefteca jest warty kolo 1000-1200zl jak liczylem, ale u ciebie trzeba odjac koszty nowego zasilacza (jakies 100zl), karty (jakies 100zl) i plyty (jakies 50zl).

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...