Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z plikami by sherer v3.0 ;\

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z plikami sherera v3.0 chce postawić na nich serwer hamachi więc otwieram pliki serwerowe w virtual boxie wpisuje sysinstall i wchodze do tych ustawień co trzeba wpisać ip hamachi z i bez końcówki 100 i to coś a nie pamiętam jak to się nazywa pisze tam 255.255.255.0 czy jakoś podobne kasuje to i wpisuje 255.0.0.0 zatwierdzam wszystkie ustawienia a i pomijam że przed wystartowaniem maszyny ustawiłem połączenie hamachi niech ktoś mi pomoże i powie co dokładnie jest z tym ? co trzeba wpisać w tych ustawieniach ? prosze bardzo o pomoc

Opublikowano

IPv4 Gateway: normalne IP.

IPv4 Address: IP z końcówką .100.

Netmask: 255.0.0.0

Mam nadzieje że o to chodziło :P.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

jak podziała to będzie git zbierasz + czy - ? potem jak mi się ściągną pliki sherera bo miałem wczoraj format to ci dam + czy - jak tam sobie chcesz :)

Opublikowano

Like zbieram :P.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

:) to jak podziała to dam :)

a wiesz może bo jeszcze nie grałem na tych plikach czy trzeba pong zmienić ??

Opublikowano

To zależy jakiego launchera będziesz używał.

Opublikowano

i w tym problem bo ja sie dawno nie bawiłem w robienie swojego clienta i mógł byś mi pomóc ze zrobieniem tego lunchera jak trzeba będzie ten pong zmienić ? aha i z metka 2008 robie clienta

Opublikowano

A pliki sherera nie są czasami na 2010 rok?

Opublikowano

te najnowsze ze stroną internetową 255lvl itp mam pozostałości z może to coś pomoże

1.Najlepszy system operacyjny - FreeBSD 7.2.

2.Najnowsza baza mysql - 5.1.5.

3.Powgrywane wszystkie scrypty na FreeBSD (nie wpisujemy /etc/rc.d/netif restart, tylko wystarczy ./start).

4.Spolszczony all serwer (hongkong, bigstring5).

5.Ch2, spolszczone.

6.Max 255 lvl, widoczny lvl przy nicku - podziękowania dla Kierownik !.

7.Wgrane apache22, php5 itp. - czyli koniec z webservem!

8.Wgrana strona WWW - podziękowania dla Mroziak^^.

9.Wgrany i skonfigurowany Firewall.

10.Usunięte gm mode - podziękowania dla Bambus3k.

11.Usunięte wszystkie bugi i śmieci.

12.Wgrane początkowe bonusy do navicat - czyli np, 3 ręka jest wgrana, nie musimy dodawać jej do pliku reg.php

13.Usunięte błędy typu:

Connect Refused

Rename cord... (przy zamykaniu serwa)

itd.

Do Navicat:

Login:

Sherer

Hasło:

^^

@norbox

scrypt start, close zmodyfikowane.

Są wgrane:

dellog

naprawa loga

Bugi usunięte są wszystkie:

Yang Bug

Zepsuty resp potwórów

Usuwanie postaci itp.

Przykładowo - przy zamykani serwera wywala:

Rename... i Connection Refused

Teraz tego nie ma :P

tylko nie pamiętam gdzie to na mpc znalazłem ;\

to są chyba te z 2011

Opublikowano

No to załatw sobie clienta z 2010.

Tu masz czystego:

http://speedy.sh/NyvbD/Metin2-PL-20100528.exe.torrent
https://www.virustotal.com/file/13c3e2d0fa5f9e29c461109bb0af5da81d43bff8cfb47c40f56d2a5814099782/analysis/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...