Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń Pernament

xXxDevlxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar kupić sobie bron na perma i moje pytanie dotyczy ;

1.ile kosztuje ta bron zł biorac pod uwagę kupno dzwoniąc z tel

2. jakie bron wziasc m416cqb czy m417combat

3.kiedy może być przecena broni w shopie ?

Gość _Maxiu_
Opublikowano

1.ile kosztuje ta bron zł biorac pod uwagę kupno dzwoniąc z tel

2. jakie bron wziasc m416cqb czy m417combat

3.kiedy może być przecena broni w shopie ?

Zależy bo jak snajpa to grubo ponad 150 zł.

A taki AR to tak około 130 oczywiście jeszcze sposób zapłaty się liczy.

Yyy..CQB odradzam może że no recoil, ale lepiej weź M6A2 SRT jak już masz brać CQB.

Jeżeli wolisz M417 Combata bierz, w tej broni wystarczy recoila ogarnąć ;D

Przecena..hmm..tak po patchu najczęściej są.

Albo eventy tak co któryś tydzeń.

Musisz oblukać strone nexona ;D

Opublikowano

1. koło 120zł

2. M417Combat nie będą cie od noobków wyzywać

3. Niewiadomo

Co za sms ? zeby miec 22 k trzeba sms 4x 30zl = 120 zl + sms za 23 (sms za 4200 nx) = 143 zl za 25k

paysafecard kupujesz 100 zl + 20 = 120 za 25k

2. Nie bierz combata! kupilem go na perma 2 miechy góra i przestaniesz nim grac bo sie znudzi. okropna bron na mapy jak oil rig.... wez lepiej M4A1 jak cqb tylko ze lepsze i nie ma wyzywania..

3. tego nie wie nikt

Bywalec
Opublikowano

Dokładnie 150zł (sms). Z tym że ci zostanie 2-4k nx po kupnie AR.

Kup CQB. Niech ci wyżej odradzają, ze cię będą wyzywać itd. Po to jest broń w shopie żeby ją kupować. Jak ktoś nie umie się obronić przed CQB to jego problem i to on jest noobem.

Combata nie polecam.

A jeśli miałbym wybrać to polecam:

M6A2 SRT

MK14 MOD 0

Carbon 15

CZ805

Aha. Snajpy normalnie kosztują 30000 nx ( 180zł ), ale są dwa wyjatki (25 000nx)

WA2000

FR F2

Obydwie snajpy ci polecam :D

A co do promocji to przy najbliższym święcie mogą być, a jak nie to w wakacje.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

1.ile kosztuje ta bron zł biorac pod uwagę kupno dzwoniąc z tel - nigdy nie kupuj tylu NX za pomocą telefonu, lepiej idź do kiosku i kup PaySafeCard wyjdzie ci to około 30-40zł taniej.

2. jakie bron wziasc m416cqb czy m417combat - M416 Cqb

3.kiedy może być przecena broni w shopie ? - Zapewne jakaś przecena będzie przy następnej konserwacji nigdy nic nie wiadomo.

Opublikowano

Kup P90TR albo G36V

a nie jakieś gówna typu CQB.

na taka broń na perma typu SMG AR to tak PaySaveCard bedzie 100zł + 20zł

SMS: 143zł

na SR musisz wydać grubo ponad 150zł.

Bywalec
Opublikowano

Koleś się pyta czy CQB czy Combat więc skończcie z TR'kami i Gietami . . .

Nadal mówię że CQB :D (mój pierwszy perm)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym kupił Famasa G2 ? zawalista broń.

Kupuj za pomocą PaySafeCard taniej wyjdzie.

Żadnych cqb nie kupuj nudzi się po tygodniu.

@UP nie mów głupot z cqb z łatwością można wbić k/d 1.50 z innymi trzeba trochę się pomęczyć i złapać skilla, a nie nobić z bronią która prawie w ogóle nie posiada odrzutu. :)

logo1.png
Opublikowano

wbij skila. Nie wiem gdzie każdy normalny elite Cie kiknie a na viktorze nie zagrasz. Grasz tylko na jakiś nobach T R itp. Więc nie widzę tu przyjemności.

Bywalec
Opublikowano

Zwykłe M4A1 które nie jest op jest moim zdaniem lepsze od CQB.

I gdzie tu sprawiedliwość ?

Dalej jestem za CQB.

Famas G2.

Hmmm mam go, ale nie wiem czy taki zawalisty.

Dobry na Eli Pro bo to pół SMG i pół AR.

Ale nudzi się. Nie gram nim często.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

1. Granice 100.

2. Nie przejmuj sie ze od Nooba cię będą wyzywać, bierz CQB. Sam mam CQB i po prostu śmieje sie z ludzi, którzy płaczą. ;d

3. Wtedy kiedy nexon bedzie miał ochotę = data nieznana.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

1. ok. 150 zł, najlepiej paysafecard - równo 100.

2. M416 CQB.

3. Zależy od NEXONa. nie wiadomo.

powtozyles post jak prawie kazdy + co ty gadasz za 100 ma 20k a perm jest 25 ....

Opublikowano

Myśle że autor dostał wystarczająco odpowiedzi a już powoli odpowiedzi są powielane

Temat zamykam.

Jeśli autor będzie chciał otwarcia tematu niech pisze na pw.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...