Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[*] Pamiętamy, CyX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2010/07/28 w nocy w wypadku samochodowym zginął zawodnik mousesports Antonio 'cyx' Daniloski. Wypadek wydarzył się podczas powrotu Daniloskiego z lotniska we Frankfurcie, w jego samochodzie pękła opona. W związku ze śmiercią swojego reprezantanta mouz nie wystąpi na IEM 5 Global Challenge w Szanghaju.

Antonio dołączył do zespołu w 2007 roku i przez cały czas odgrywał główną rolę w zespole. W tym czasie drużynie udało się między innymi wygrać GameGune 2009 oraz Intel Extreme Masters III w Dubaju. Nie wiadomo jakie będą dalsze losy dywizji Counter-Strike mouz. Antonio 'cyx' Daniloski miał 20 lat. Był, według mnie najlepszym, graczem Cs'a.

Antonio-cyx-Daniloski-nie-zyje.jpg

Szkoda Takich ludzi, dlaczego nie mógł być to Tusk?!

musicoo.jpg

Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go .:D

ѦƤƆ4ЄѴЄЯ

Opublikowano

Chciałeś być śmieszny ?

Dla CyX'a [*]

Opublikowano

Reebok no może gra dla dzieci, ale odgrywają ją wszędzie. Na infie, na mniejszych turniejach. Oglądałem kiedyś live z jego meczu. Był to bardzo dobry gracz, ale Polskiego teamu nikt nie przebiję <3

@2xUP

Zaraz ty kurwa użyźnisz glebę.

Opublikowano

Cs to gra dla dzieci.

Prawdziwy FPP to BF3 COD

Znam wielu lepszych graczy.

Widzę, że wiesz o czym piszesz, przecież cs to syf, nikt w to nie gra i w ogóle. Ciekawe tylko dlaczego to właśnie on cieszy się największym zainteresowaniem na scenie esportowej, a nie twój chujowy bf3.

@top

Bez przesady, kurwa, żeby obchodzić rocznice śmierci cyx'a, lol.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

To pogaduszki, może autor tematu szuka kogoś kto połączy się z nim w żalu i bólu :)

PS, Czy możecie nie pisać więcej o Tusku ? Większości z Was polityka nie dotyczy i pewnie nawet nie obchodzi.

f.png

Opublikowano

szkoda człowieka, lecz płacze już dawno były.

i jakoś drużyna daje sobie rade rozwalając polski skład.

i nie przesadzajmy że był najlepszym graczem z powodu śmierci, no szkoda no ale...

Opublikowano

Człowiek jak każdy inny. Nie ma to jak oddawać hołd zwykłemu graczowi CS'a. Takich jak on jest na pęczki.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Nie znam randomka, ale o zmarłych źle sie nie mówi i [*] należy.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie interesuję się cs'em i nie znam owego gracza.

Lecz temat wzbudził u mnie poruszenie, żal, może nawet smutek. Lecz nic na to nie poradzimy niż tylko współczucie...

A co do tej wypowiedzi:

Życie ludzkie jest takie samo u każdego, nie możemy mówić w taki sposób jak ty teraz.. Popatrz na to co powiedziałaś.. Mówisz o życiu, o człowieku, takim samym jak ty. Powiedz mi, jakbyś się czuła gdyby ktoś tak mówił o tobie lub o twojej rodzinie? Tak też myślałem..

Opublikowano

1027 lat temu zmarł Kazimierz z Wolina, uczcijmy to minutą ciszy i postawmy wirtualnego znicza [*]

[*]

A to taki tam komentarz z YT:

Połowa ludzi nie wiedziała kim? on jest, znałem go osobiście bo odgrywałem z nim spara. Człowiek, jest najlepszym graczem. To znaczy, był. Ile razy, napierdalałem z nim po angielsku na skype, niestety na pogrzeb mnie rodzicie nie puścili. [*] R.I.P To The Legend...

-1 zią

A że umarł tak jak ktoś napisał nie znaczy że był najlepszy.

HIGH FIVE!

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Ja pierdole to że koleś dobrze grał w CSa to należa się jakieś ukłony? 2 lata temu zmarła moja babcia, nie była żadną pierdoloną gejmerką tylko wspaniałą kobietą - zawsze służyła pomocą, świetnie gotowała po prostu lepszej nie mogłem sobie wyobrazić, ale nie pisze pierdolonych glupot na forum bo te wszystkie sranie w banie to jest pod publike robione. Nawet nie wiem kto to był i gówno mnie to obchodzi.

"Dlaczego nie mógłbym to Tusk?!" Jesteś popierdolona. A dlaczego nie ty lub twoi rodzice? Palnelaś po całości, pusta blondi

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...