Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DaanieloS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

16621418395393717565.png

14966970975565899943.png

64460693364548890497.png

64866905099503800588.png

48313018669560488665.png

11874952063623701320.png

12442931790353488072.png

14492850444766268673.png

67944317248476244690.png

Serwer wystartował 20minut temu, więc każdy będzie miał równe szanse. Spawn jest jeszcze w budowie, ale nie to jest najwazniejsze. Dzisiaj powinien być już skonczony. Zapraszam.

Opublikowano

Nie polecam JuniorAdmin zabil mnie spisal kordy mojej gildi i dal mi perma za obraze ..... a gildi juz pewnie nie mam ....

A kiedy probowalem dostac Ub jakis mod pisal ze rozdawalem itemki i tak powinienem dostac bana jak ja nigdy na tym serwie admina nie mialem i bylem 1 raz ...

A juz wiem co to za dupny serwer Gdzie admini maja 2 konta i zabijaja zwyklych graczy a itemki sobie przenosza dobrze ze dostalem bana bo i tak bym tam nie gral .....

CYTAT

"Serwer wystartował 20minut temu, więc każdy będzie miał równe szanse. Spawn jest jeszcze w budowie, ale nie to jest najwazniejsze. Dzisiaj powinien być już skonczony. Zapraszam."

I po co okłamujesz ludzi ? ja grałem na tym serwie 3 godziny temu a wystartowal 20 min temu ??? buhahaha ale jestes smieszny i tak nikt tam nie bedzie gral

Opublikowano

Olej14, grałeś na tym serwerze, miałeś admina lecz zrobiłeś coś czego nie powinieneś robić i go straciłeś. Zacząłeś płakać na serwerze, wyzywać, straszyć anty reklamami więc dostałeś perma. Teraz na każdej reklamie piszesz jakieś kłamstwa. Po co ci to ? Straciłeś słusznie admina i od razu płacz ? Ogarnij się, po twoiej pisowni wnioskuje że masz około 11-12lat ? Dobrze mówię ? Nawet się nie ośmieszaj tutaj, bo admini ogarniają co potwierdzi każdy inny gracz na serwerze oprócz Ciebie.

Dawno temu pisałeś że robisz najlepszy serwer RPG, i co jeszcze go nie masz ? Hamachi się zepsuło ?

Mówisz że nikt nie będzie grał, a sam nic nie umiesz osiagnoć, umiesz tylko krytykować innych.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Właśnie zacznam grę więc gdy będę mógł cos o tym serwerze powiedzieć to zrobie to . A dla leniwych ip do kopiowania : 91.121.156.220:25050 :)

@Edit Gra sie extremalnie ale dla nowych na spawnie nigdy nie wchodzie za linie od frontu bo tam sa walki lepiej przejsc z tylu :D

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Olej14, grałeś na tym serwerze, miałeś admina lecz zrobiłeś coś czego nie powinieneś robić i go straciłeś. Zacząłeś płakać na serwerze, wyzywać, straszyć anty reklamami więc dostałeś perma. Teraz na każdej reklamie piszesz jakieś kłamstwa. Po co ci to ? Straciłeś słusznie admina i od razu płacz ? Ogarnij się, po twoiej pisowni wnioskuje że masz około 11-12lat ? Dobrze mówię ? Nawet się nie ośmieszaj tutaj, bo admini ogarniają co potwierdzi każdy inny gracz na serwerze oprócz Ciebie.

Dawno temu pisałeś że robisz najlepszy serwer RPG, i co jeszcze go nie masz ? Hamachi się zepsuło ?

Mówisz że nikt nie będzie grał, a sam nic nie umiesz osiagnoć, umiesz tylko krytykować innych.

Nic nie zrobilem sam odszedlem z teamu a to ze nie usuneles mi admina a moj mlodszy brat wszedl i zaczal sie bawic to nie moja wina

zrobilem cos czego nei powinienem robic czyli pomagalem w budowie serwera reklamowalem i organizowalem eventy dla graczy no to jest powod do zabrania admina

"Zacząłeś płakać na serwerze, wyzywać, straszyć anty reklamami więc dostałeś perma. Teraz na każdej reklamie piszesz jakieś kłamstwa.

nie płakałem nawet nei wiedziałem ze to stary serwer Minerwars chcialem sobie normalnie pograc az nagle admin sie tp do mnie i mnie zabil For4

Nie pisze zadnych klamst to jest przestroga dla innych graczy jak administracja zachowuje sie na serwerze

Jak moglem plakac po stracie admina jak sam odszedlem i zapomniales mi go usunac ??? widac juz ze wymyslasz

Dawno temu ? jakis 1 miech pomagalem w budowie ale jakis hacker wbil i ukradl dane z serwerowni widac ze serwer byl za dobry i ktos chcial zarobic na Hamachi nigdy nei gralem i nie bede ..... a pisownia to nei wszystko wystarczy poprawic myszka to co sie pisze ale to dla mnie strata czasu bo jak bym wszystko poprawial to bym stracil w zyciu dobre pol roku .... a moj wiek dzieciaku to 19 w tym roku to ty masz max 16 wiem bo sluchalem ciebie i twoje przedczole na ts3 na ktorym mnie zbanowales i juz gracza nie dajesz .... nie tylko krytykuje jesli jest jakis dobry serwer to daje pozytywa i nawet go publikuje ... wiec ogarnij sie na przyszlosc

Opublikowano

Siemanko Jako gracz o nicku na tym serwie Huzin zajebisty serwer fajnie sie gra z graczami i adminami ale to ie prawda ze admini maja gm i op bo jak admin gra to bez gm ja to wiem bo H2 zabiera im gamemode i opa na czas gry wiec admini sa udcziwi

Opublikowano

OLEJ14, Dobra wez skoncz, ja wiem swoje ty wiesz swoje, nawet nie czytałem tego co napisałeś bo mi się poprostu tego czytać nie chce. Wredny jesteś i tyle. To jest moje zdanie. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie czytalem ale odnioslem sie do cytatow jestes dziecko i tyle pewnie nawet zadnej normalnej ksiazki nie czytales a mnei uwazasz za dziecko i wlasnei taka jest administracja nie ogarnienta ...

Opublikowano

Napisze teraz co przed chwila napisałeś:

-wlasnei

-ogarnienta

-mnei

Takie słowa są wogole w słowniku ? Właśnie po tym poznałem że jesteś dziecko. Osoby mające 13lat+ piszą już bardziej dojrzale.

Tematu nie zakładałem po to żeby kłucić się z tobą, tylko po to żeby zareklamowac serwer.

Jeśli nie chcesz to tego nie czytaj, twoja sprawa.

A jakie książki ja czytam to moja sprawa, czytam to co lubie.

Opublikowano

Olej14, jeśli ty robisz tą literówke co 3wyraz no to sory, Tak ci się ręce trzęsą przy pisaniu na klawiaturze ? ^.^

A wyraz ogarnienta, to mi się wydaje że to nie literówka.

Opublikowano

Byłem widziałem i komentuje a wiec :

Serwer Kompletnie do bani :)

Spawn mały jak orzeszek

Prawa Vipów i Svipów niedopracowane

Teren za Spawnem nie ma cuboida więc można go rozwalić

Poza Spawnem nie ma innych budynków

Podsumowując nie polecam serwera

PS IP serwera nie róbcie obrazkiem bo nikomu nie chce się przepisywać :)

Pamiętaj ta wypowiedz to tylko moja opinia. Nie powinieneś kierować się tylko nią gdyż nie musi ona być prawdą :)

@edit heh miałem racje serwer to dno admini całkowicie ignorują graczy tylko kłócą się między sobą

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

Serwer jest taki denny że już wam załatwiłem zamkniecie tematu nie musicie dziękować :) a ten temat wlasnie zglaszam

Opublikowano

Punkt 21 regulaminu lokalnego działu Publikacje Serwerów:

Zakaz stawiania 2 (słownie: dwóch) lub więcej publikacji tego samego serwera -> Kara: Warn 5%.
Temat zdublowany:
http://www.mpcforum.pl/topic/621713-dedyk-world-of-evolution-survival-frakcje-zapraszam/

Zamykam oraz przenoszę do kosza.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...