Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie moge wyslac smsa

kaczor211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jusz odawna wysyłam smsy przez boku sms a teraz wyskauje mi:

Niestety aktualnie nie mamy żadnych ofert dla osób z Twojego kraju. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z działem obsługi klienta.

Czy to zniknie ?

33bzwph.jpg

Opublikowano

Skoro aktualnie mają jakieś problemy, to poczekaj godzinkę- dwie, ewentualnie dzień- dwa... Albo skontaktuj się z działem obsługi klienta.. Przecież Ci napisali wszystko :)

@

ewentualnie zrób, to co napisał Goglus, jak zwykle szybciej niż ja -.-

Opublikowano

To jest jakiś problem u nich bo mam to samo :( A chciałem doładować posowało by to zgłosić bo może nawet nie wiedza

Opublikowano

To jest jakiś problem u nich bo mam to samo :( A chciałem doładować posowało by to zgłosić bo może nawet nie wiedza

Zaufaj mi, że wiedzą.

Opublikowano

Heh już drugi dzień jest to :/ Mam nadzieje, że usuną to jak najszybciej bo sam chce doładować Fundsy na Exp-a lecz również jak ty nie moge...

Opublikowano

Heh już drugi dzień jest to :/ Mam nadzieje, że usuną to jak najszybciej bo sam chce doładować Fundsy na Exp-a lecz również jak ty nie moge...

Da się to ominąć, wchodząc na stronę P4F i tam kupując fundsy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...