Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłaca się kupować Dodge?

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, czy opłaca się kupować Dodge na tierze 2 jako (2) samochód. Z góry mówię że zacząłem grać od wczoraj i nie za bardzo się znam. Pomocy : c

Dodam jeszcze że mam 7 lvl i 30k kredytów, a potrzebuje 10 lvl i 60k

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Szczerze? To moje drugie auto w grze. Jak sie nauczysz jeździć to tak, ale radzę kupić bmw z4, czy mazdę rx-7

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Szczerze? To moje drugie auto w grze. Jak sie nauczysz jeździć to tak, ale radzę kupić bmw z4, czy mazdę rx-7

Oba auta mają gorsze statystyki, dalej jestem za Dodge : /

Nie, nie warto go kupować bo jeździ jak czołg. Kup lepiej Mazde rx-7 :)

Zawsze można ogarnąć auto, a Mazda ma gorszą sterowność i skrętność od Dodge,a kosztuje tyle samo. Tak jak pisałem jakoś jestem przekonany do Dodge

by Valky

Opublikowano

@UP

Nie kieruj się wyłącznie statystykami, gwarantuję ci, że Mazda prowadzi się o niebo lepiej niż Dodge i będziesz nią osiągał lepsze wyniki, szczególnie na krętych trasach, Dodgem wiele nie zdziałasz, a Mazdą i owszem. Dodge jest dość trudny do ogarnięcia, bo bardzo leniwie wchodzi w zakręty. Wybieraj między Mazdą, a BMW. Staty to nie wszystko :).

@DOWN

Mnie też kiedyś korcił i był to mój drugi wóz w grze, kupiłem go i srodze się rozczarowałem, jest masa lepszych wozów w T2 za IGC.

Opublikowano

@UP

Nie kieruj się wyłącznie statystykami, gwarantuję ci, że Mazda prowadzi się o niebo lepiej niż Dodge i będziesz nią osiągał lepsze wyniki, szczególnie na krętych trasach, Dodgem wiele nie zdziałasz, a Mazdą i owszem. Dodge jest dość trudny do ogarnięcia, bo bardzo leniwie wchodzi w zakręty. Wybieraj między Mazdą, a BMW. Staty to nie wszystko :).

Rozważę to jeszcze :D ale korci mnie ten Dodge, naprawdę

by Valky

Opublikowano

Nie watro patrzeć na statystyki bo one nie odzwierciedlają autentycznych osiągów auta.To dobrze że podoba Ci się Dodge i lubisz różnorodność ale jak go kupisz to się rozczarujesz.Fakt,ma może lepsze staty ale to nic nie zmienia ponieważ,to auto i tak będzie słabe i nie wygrasz nim wyścigów.Nie jest to dobry wybór,chyba że chcesz jeździć pościgi drużynowe,na które Dodge jest dobry bo ma wielka masę,ale na wyścigi z innymi graczami się nie nadaje.Najlepszym wyborem na przedział lvl 10-20 jest Mazda RX7 która łączy w sobie niezłe osiągi i dobrą sterowność.Bez problemu wygrasz nią z Dodge.Dodge ma bardzo słabą sterowność w porównaniu do Mazdy,nie ważne że ma lepsze punkty overall.Gramy już bardzo długi czas w tą grę i wiemy co jest dobre.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

No ok. Kupie Mazdę, ale co po niej?? iść już w tier 3?? czy dalej na tier 2 siedzieć? jeśli możecie to doradźcie mi jeszcze w tej sprawie i można zamknąć

by Valky

Opublikowano

Tak, po mazdzie możesz iść na t3, ale to najlepiej jakbyś miał mazdę rx7 battle machine. W tedy jest dobrz.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...