Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom zaawansowania

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie : Jakie dla dalszego przebiegu gry ma znaczanie wybrania poziomu zaawansowania przy tworzeniu konta przy pierwszym zalogowaniu ??

Opublikowano

Załóżmy jak masz nowe konto i wybierzesz poziom zaawansowany to np. przy 1lvl będziesz grał z ludźmi z 10lv.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nope.

Będziesz po prostu grał z tymi ludźmi, którzy wybrali ten sam poziom zaawansowania.

Opublikowano

ale to jest na stałe ? czy potem przy większym poziomie mogę to np. zmienić ? Tzn. że jaki poziom najlepiej wybrać ?

Opublikowano

ale to jest na stałe ? czy potem przy większym poziomie mogę to np. zmienić ? Tzn. że jaki poziom najlepiej wybrać ?

Nie można już potem zmieniać.

A wybierz taki jaki ci odpowiada.

Opublikowano

to tylko do któregoś lvl'a jest bo potem wiadomo będziesz coraz bardziej ogarniał itp. To ci ludzi muszą dać czasami lepszych :)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Też nie pojmuje waszego toku myślenia. Jeśli gracz jest nowy, zaczyna gre po jakimś czasie osiaga 30Lv., wie co i jak, to dalej będzie gral z graczami np. 13 latkiem, który wbijał 30Lv. przez 400 meczy?

Opublikowano

Chodzi o to że na 1lvl grasz z tymi samymi ludzimi na tym samym poziomie trudności a potem grasz z większymi ogarami, wybierz 2 poziom trudności najlepiej

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...