Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion] Jungle

adi5000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na jungle i dobrych gankach to mi przychodzą 2 champy. Dobra Volibear, który ma przerzut + slow i masa DMG z W, super tank, a przerzut jak dobrze trafisz to nawet jak koleś flash'nie to odrzuca go w tył. A jeszcze ten nowy Hecarim :) miód gank'i, szarżujesz z E, odrzuca go trochę do tyłu i spam z Q :), ulcik prosto na TF'y, biją się a ty za krzaka wjeżdżasz z Przerażeniem :) Polecam Hecarima, grałem nim już 3 mecze rankingowe i wszystkie win'y.

wobqx.jpg
Opublikowano

Polecam Ci shaco jak ogarniesz. Q- fajny escape mechanizm jak i również dmg jak uderzysz wrogiego championa, w plecy więcej wejdzie. W- pacynki, które robią za Ciebie blue, praktycznie tylko smajtujesz. E- Nożyk, który zadaje jakiś tam dmg lecz daje slowda. R- ulti shaco tworzy twojego klona, którym możesz sterować i zabijać.

Jak nie będziesz miażdżył w early to już po Tobie, nic nie zdziałasz.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Xin Dobra Jungla i ganki.

Pozatym Dobry lifesteal co 3 udzerzenie regeneruje sie zdrowie.

Do ganku E potem Q i spory DMG zadasz.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Hecarim i Xin nie bardzo mnie interesują, Shaco jungluje prawie ciągle, więc chyba wybiorę Volibeara.

Opublikowano

Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod junglę, ale też solo topa. Jest wytrzymały, ma niezły dmg. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry :)

Opublikowano

Jungla ganki to tylko Xin i Nocturne.

Xin ze skilla E

Nocturne z Ulti

Są to dwie świetne postacie do jungli. Polecam!

sygnaqz.jpg

44768.png

Opublikowano

Kup sobie Skarnera, łatwa i szybka jungla, zajebisty slow z Q (bardzo mały cd), niezły bonus do MS i tarcza, jeśli twój partner ogarnia to każdy gank z użyciem ulti jest udany, nawet jak zbudujesz go pod full tanka, to i tak będziesz robić niezły dmg.

Opublikowano

Wymienię Ci kilku dobrych Junglerów, Ty pograj na becie albo znajdź buildy i zobacz który Ci odpowiada: GP, Shaco, Udyr, Xin, Skarner, Sion, Nocturne, Volibear, Lee Sin.

Osobiście polecam Lee Sina.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Xin jungla to jest chyba zart, a dobre ganki maja Warwick po lvl 6, Alistar, Maokai, Nautilus. Lee Sin

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

może zbyt długo w te gre nie gram ale mogę ci polecić warwicka po 6 lvl wymiata a i w early mozna nim ladnie kosic, w sumie nocturne tez jest bdb champem takze wg. mnie ww albo nocturne

krzychu.jpg

Opublikowano

Xin jungla to jest chyba zart, a dobre ganki maja Warwick po lvl 6, Alistar, Maokai, Nautilus. Lee Sin

Może powiesz ,że Xin ma słabe ganki? ^_^ Doskok(+slow) + podrzucenie i to już na 2 lvlu?

Opublikowano

Oczywiście... nikt nie wymienił mundo -.- Najszybsza jungla, early ganki dobre, po 6 zajebiste. Do tego w late game miażdży oll :O

Do tego wszystkiego:

-Nautilus (jeden z najlepszych championów w grze... w ogóle nie doceniany na normalach/low-mid elo)

-Lee Sin

-Shyvyna

-Udyr

-Jarvan

+ Noctrune, alistar, skarner, volibear - Przy specyficznym line-upie teamu

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Może powiesz ,że Xin ma słabe ganki? ^_^ Doskok(+slow) + podrzucenie i to już na 2 lvlu?

super ganki, ten czempion sprawdza sie na normalach 1-29, potem ktos kto ma mozg bez problemu cie skontruje i znisczy pozatym xin zhao to taka druga evelyn

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Najlepsze postacie do jungli:

Lee Sin - Szybka i potężna jungla, wspaniałe ganki z doskoku i ulti

Udyr - Dosyć dobra jungla, ganki też ma spoko bo może dostać speeda i dać stuna

Scarner - Najbardziej niedoceniana postać.Bardzo wytrzymały Po tym jak zdobędzie ulti to ganki są bezcenne - "Get over here" i kill niemal pewny - no chyba że akurat złapaliśmy tanka....

Nocturn - Najbardziej epickie ganki z ulti, szybka jungla, ale niestety bardzo ciężki do ogarnięcia. Nie ma żadnych CC oprócz opóźnionego strachu, ale spell shield z w i szybkość ataku z q jest do ganku przydatna.

Dr.Mundo - Najszybsza jungla - ganki średnie, bo trzeba trafić tasakiem - który zeslowuje no i zada piękny dmg.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...