Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][BF2] z Battlefield 2

TrenujeSplowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie. Mam problem z grą Battlefield 2 a taki problem z multiplayer.Gdy wchodzę obojętnie na jaki serwer gram z jedną lub dwie minuty a po chwili bęc.Rozłącza mnie z serwera do listy serwerów z takim o komunikatem:

problemov.png

Nie wiem dlaczego tak mam. Szukałem już na Google i tak bez skutku. Ale akurat teraz mam ten problem bo kiedyś jak grałem w tą grę to tak nie miałem ;/

Problem:Mam już go od 3 dni.

Battlefield 2: Orginał (kupiony)

Nic nie grzebałem ;/ to coś chyba z punkbusterem ale już próbowałem z jakimiś aktualizacjami itd... więc proszę was o pomoc bo może wy wiecie ;(

Opublikowano

Zrób aktualizację punkbustera. Stąd pobierzesz, instrukcja jest dosyć jasna.

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Opublikowano

Zrób aktualizację punkbustera. Stąd pobierzesz, instrukcja jest dosyć jasna.

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Dziękuję ale już robiłem aktualizację z parę razy i nadal nic ;/ dlatego że w innych forach zawsze mówią żeby zrobić aktualizację pb ale u mnie to nie działa ;/ ymmm z powodu pingu nie powinno tak być bo mam dobrego neta no i te 50 pingu to nie wiem ale ciągle szukam i szukam może coś znajdę ale liczę też na waszą pomoc. Miałem na początku tematu napisać [Q] ale się machnąłem

Opublikowano

trochę pograłem na jednym serwie było ok. ale ja chcę grać na serwach rankingowych więc wszedłem na jeden z nich i znowu ;/

Opublikowano

W menedzerze zadań masz ten proces ?

proces pb ?

ahhh cał czas próbuję na jakimś serwerze i na różnych kombinacjach grać i tak nic ;( nie wiem czy w ogóle zagram sobie bez tego błędu :/ i tak nie gram bo 1 minuta grania na serwerze i wykop to nic ciekawego.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Up

autor napisal w pierwszym poscie, ze gra jest oryginalna. Do tego patrz dokladnie na daty ostatnich postow.

Odkopales temat sprzed dwoch miesiecy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...