Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sub Black na 3.3.1 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś prezentuje wam starego skina mpc na ipb 3.3.1 :) aktualnie go edytuje myślę że do wtorku/środy skończę kończyć edytować.

Tak więc mały ss:

26178786027155856488.jpg

SS:2

80912105651698637740.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, jaki cel ma ten temat?

Sentymentalny, reklamowy, czy tylko chwalisz się zrobieniem paru grafik, wrzuconych w folder img innego skina? Niezbyt rozumiem.

Poza tym co to za problem, skoro istnieje taki skin pod inny skrypt, wystarczy minimalna przeróbka.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Zaktualizował skin z wersji 2.x.x na 3.3.1 i chciał się tym pochwalić taki jest sens tego tematu .

To i tak jest bez sensu. :P

Poza tym to nie był styl na IPB, a phpbb2.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@LARRON

Widzę, że hejtujesz posty użytkownika Krzemil. Jak to jest bez sensu to zaprezentuj od siebie jakiś styl przerobiony z phpbb2 na IPB to pogadamy.

Opublikowano

@LARRON

Widzę, że hejtujesz posty użytkownika Krzemil. Jak to jest bez sensu to zaprezentuj od siebie jakiś styl przerobiony z phpbb2 na IPB to pogadamy.

Znajdź mi definicję hejtingu, i wklej tutaj. Nie zapomnij o wcześniejszym zapoznaniu się z nią.

Po co mam coś przerabiać, co jest zbędne i nie potrzebne, i w dzisiejszych czasach zarazem szpetne. Taka jest moja koncepcja, nie utwierdzaj mnie w swoich przekonaniach, bo ja nie ulegam tak łatwo.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...