Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Dedyk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam zamiar wykupić serwer dedykowany. Tylko jestem w tym zielony. Nie wiem jak wysłać (SmS) i jak otrzymam ten serwer gdzie będę mógł wgrać pliki serwerowe. Proszę o podanie mi jakichś stron gdzie mogę kupić taki serwer. Interesuje mnie do max 40zł. I proszę o podanie mi jakichś dobrych plików serwerowych. Pozdrawiam.

Opublikowano

@Up3

Sorki, źle zrozumiałem jak zwykle ;D

@Up2

Spam.

@Up

Spam/Double post.

Jak to nie możesz, pisz do autora tematu lub do: "Administracji".

@Topic

Napisałem ci na: "PW", ofertę napisz na: "Gadu - Gadu".

Polecam zajrzeć:

-----------------------------------------------------------------------

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/552529-spis-hostingow-minecraft/

Skan:

https://www.virustotal.com/url/462c7e96f1fa9485c90a7dbe70f927be07ec3f1a4c5d62bd42e9d2851d825910/analysis/

---------------------------------------------------------

Proszę.

2004f8x.png

Opublikowano

Jezeli dostaniesz Dedyk Dostaniesz takze Informacje FTP. Dzieki niemu mozesz dodac pliki prosto z komputera do servera

Polecam Program FileZilla

Masz jakies Pytanie pisz do mnie na gg albo pw.

Moje GG: 25869895

Opublikowano

Jeśli kupujesz Dedyka, to zazwyczaj mają one wbudowanego klienta FTP, z tym, że w wielu przypadkach jest ograniczenie co do wielkości wysyłania jednego pliku, na OwnServer wynosi ono 100 KB. Musisz zatem pobrać Total Commander, czyli klienta FTP, który pozwoli ci na swobodne przesyłanie plików z komputera na serwer.

Jeśli chodzi o spoilery, to może masz jakąś słabą przeglądarkę internetową? Ja mam Mozillę Firefox, działa wszystko ładnie i pięknie.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...