Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] Nautillus

wojberry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 7000 PZ

Zależy mi na: żeby był tankiem z jakimś supporttem lekkim

Preferuję: Nautillus

PS Lee sina już mam jak coś :)

League of Legends

Opublikowano

Jak nie umiesz nim grac to jest słaby.Mój znajomy zaczyna coś z nim kombinować i nawet dobrze mu idzie pod takiego tanka trochę ap kombinował z wits endem jak coś on gra rankedy (1.9k-2k elo).Imo jak się ogarnia to jest spoko sporo cc dobrze sobie radzi w tfach.Dmg wcale taki zły nie jest wystarczy trochę wyobraźni co do buildu.Więcej możliwości niż sejuani.

Opublikowano

Nautilus jest spoko @up2 nie znasz się i tyle nie słuchaj go. Można nim dobrze supp'ortować kompana, widziałem i nieźle się spisywał. Do Jungli też możemy iść, fajna ogólnie postać, jako tank sprawdza się świetnie jakiś RoA, masz stun'a passyw, slow'a, przyciągnięcie ala blitz ale mniejsze i ult który ma knockouta... Czego więcej? A jak coś myśl na Riven/Shyvana.

wobqx.jpg
Opublikowano

Nautilus jest spoko @up2 nie znasz się i tyle nie słuchaj go. Można nim dobrze supp'ortować kompana, widziałem i nieźle się spisywał. Do Jungli też możemy iść, fajna ogólnie postać, jako tank sprawdza się świetnie jakiś RoA, masz stun'a passyw, slow'a, przyciągnięcie ala blitz ale mniejsze i ult który ma knockouta... Czego więcej? A jak coś myśl na Riven/Shyvana.

Riven nie chce, ponieważ często gram z kolegą który nią gra i byśmy sobie przeszkadzali :)

A Shyvaną grałem i nie przypdała mi do gustu.

Co jeszcze powiecie o Nutillusie?

League of Legends

Opublikowano

Nie polecam nautiliusa. Według mnie jest on słaby.

Jeśli chcesz coś w jego stylu to kup sobie alistara. Ludzie go robią różnie, czy to na junglę, czy topa czy supporta.

To od ciebie wszystko zależy jak nim zagrasz. A przy odpowiednim buildzie będzie tankowaty i będzie zadawał przyzwoity dmg.

Opublikowano

Może Maokai? Co prawda nie jest to support ale offtank z dobrym dmg, stunem, healem (nie jakimś rewelacyjnym :D ). Dobry na solo topa/jungle. Dobry jako tank jak i robiony pod AP. Jego ulti w TFach jest bardzo dobre i może wiele pomóc ( o ile walka toczy się w ulti ;P).

Opublikowano

Nie kupuj tego, jak dla mnie jeden z największych kiczów w tej grze :)

Na +

- nic

Na -

- Słabe DMG

- Beznadziejne ulti

- Łatwo pada

Parodia co piszesz...

Zajebisty jungler, swietny ganker dzieki przyciaganiu stunom, slolowi, do tego sie trzyma nie wiem czemu napisales takie glupoty jak nawet nim nigdy nie grales, mozesz nim tez na supporta isc ale preferuje jungle, na hight elo jest bardzo czestym junglerem na niskim ludzie go nie doceniaja

Opublikowano

Tak jak ten troll wyżej napisał jest też bardzo dobry na solo topa ;) nawet nie graliscie nim a juz oceniacie ... i co z tego ze ma taki dmg ? to nie ap moze ma pod ap ale to bardziej taki off tank /tank

Opublikowano

Ja tam polecam Nautilusa jak najbardziej dam tu wam screena z mojej gry już dawno temu zobaczcie jakie lvl w moim teamie i zobaczcie że później wyszli :)

Gra nie była przeciwko nobom bo w miarę ogarniali ale na mnie to nie wystarczyło :P

Polecam także ten build który jest tu użyty

Lvl konta 3 to dlatego że robione na refferalle :)

Lvl głównego konta to 30 i około 500 winsów na normalu :)

Screen:

beztytuufvd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...