Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Ostatnio ktoś prosił o pliki serwera Metin2 stworzone przez Rain'a, więc postanowiłem ponownie wrzucić pliki na hosting.
W żaden sposób nie zostały one zmodyfikowane, są to oryginalne pliki z forum mcn**.com.

Download :

x

Pozdrawiam, Arth :)

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Siema mam pytanie bo sciągałem te pliki wczoraj przez jakieś3 godziny i nie dzaiłąją sciągam je jeszcze raz ale czy ktoś mi może powiedzieć czy działają?

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki ale jak to wgrać .... trzeba Mt2 itd....

To masz gotowca do VirtualBox'a, czyste pliki mają pełno luk, Lazarus je ładnie połatał i dobrze zrobił nie udostępniając ich.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma szybszego hostingu???? bo coś powoli idzie pisze 4-5h a mam neta 20MB neostrada normalnie to mi 15minut by mi szły da się coś z tym zrobić? może wrzuci ktoś na szybszy upload?

Opublikowano

nie ma szybszego hostingu???? bo coś powoli idzie pisze 4-5h a mam neta 20MB neostrada normalnie to mi 15minut by mi szły da się coś z tym zrobić? może wrzuci ktoś na szybszy upload?

Zależy kiedy pobierasz, Ja teraz pobieram z prędkością ~300 kb/s

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jakie hasło ? ;D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jakie hasło do pliku?

@edit: Arthir jesteś po prostu boski!!! napisałem o 15:13 liczyłem ,że do konća dnia albo w ciągu kilku dni poprawisz to a tu patrze 2 minuty później jest hasło dziękuje jeszcze raz a zapomniałbym 5* wędruje

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

masz like mi sie nie przyda ale innym napewno tak :rolleyes:

Edit@

Sorry jednak sie mi przydadza ;P

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...