Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]gooapple?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy na takim telefonie pójdą jakieś dobre gry? czy uzbierac kilka stówek do nexusa?

10mlroy.png

parametry:

2h88tid.png

z góry dzięki

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

kolejna podróbka iPhone?

Ofc, że pójdą Ci jakieś gry, jakby nie było andrut 2.3 jest...

Ale mogą te lepsze gry nie wspierać tego modelu...

Lepiej dozbieraj sobie na jakiś normalny telefon, a nie "coś dla szpanu"

kumpel sobie kupił sciPhone (chyba najsławniejsza podróbka iphone) i po 2 tyg już mu świrował system, nie łączył się z siecią, dzwonił do kogo chciał (albo nie dzwonił)

lepiej dopłać ;)

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

niby czemu ? o.0

Ja mam Xperie Play z andkiem 4.0 i normalnie śmigam w te co grałem na X8 z andkiem 2.1

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Na androidzie 4.0 jest kilka gier, które po prostu nie działają. TO nowy system i trzeba się z tym pogodzić. Ale kolego - ja na twoim miejscu kupiłbym Galaxy S. Tańszy od dwóch pozostałych, a wydajność ma wystarczającą na najnowsze gry. Dodatkowo jest bardzo modyfikowalny i idzie go "podkręcić" do wydajności równej Galaxy S2. Czy jest więc sens płacić 2x tyle?

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

co ma jakość llepszą do ceny i co bardziej kupować? samsung galaxy nexus,s plus , s2 czy s (bez plusa)

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Jak masz brac to galaxy S2. Jest najwydajniejszy. A za ta cene co masz tego chinczyka mozesz miec nawet SE Neo V, ktora jest milion razy lepsza od tego chinczyka.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Gość malutki688
Opublikowano

galaxy s plusa Ci chodzi?jak tak to bierz, zajefajny tleefon, moj kolega ma i bardzo ladnie sie sprawuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...