Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ad carry

adisek1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vayne, Graves, Kog Maw to sa dobre ad carry, a talon jest to champ ktorym sie idzie na mida kontruje prawie wszystkie championy ap i mozna tez isc na topa do 1500elo jakos

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Vayne mam - znudziła mi się feednięta ap ściąga na kilka auto attacków ;3. GRaves i Kog Maw grałem ale nie podpasowały mi jakoś :3 Narazie nie gram na rankedach chce poduczyć się jeszcze grać. No strasznie mam chrapke na tego talona. Wcześniej nie doceniałem go, ale gdy zagrałem 2 mecze z talonem, który ownił takich papierków dps czy ap caryy mam chrapke na niego :D

Opublikowano

Yhy... Fizz ani talon to nie ad carry....

DO AD carry możesz też ezraela kupić bo jest fajny ;)

Według mnie Fizz jest lepszy ale to moje skromne zdanie ;d

eune

Opublikowano

Talon jest AD Carry ale melee a nie ranged -,- troll. Fizz to bardziej AP Carry, ale widziałem też jako AD i nieźle też się spisywał. Z tej dwójki wybrałbym Talon'a, trochę go znerfili bo wyjściu a w late ma takie combo :) trzeba mieć pare kill'i w early i kosisz w mid/late game.

wobqx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...