Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]BS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dałoby się żeby w bs wchodziły szybciej te lepsze bony ja już wydałem multum forsy na zaczarowanie przedmiotu i ani razu nie weszły te bony z poradnika którego czytałem da się coś z tym zrobić help?;d

Opublikowano

To już musisz się nastawić tylko i wyłącznie na szczęście. ;) Jeżeli byłyby takie bs, że szybciej by wchodziły dobre bonki to dlaczego miałoby nie być takiego, który od razu daje takie jakie chcemy ?

Wystarczy pomyśleć.

Opublikowano

Wejście bonów zależy od szczęścia, jedynie mozesz ustawić szybkość zmieniania bonów na 500, jest to najszybciej i Ci nie pominie.

Opublikowano

@up nie zgodze sie z toba ;] w bs v3 3.0.0.4 ustawiam szybkosc na 10 i mi nie pomija bonow

ustawiasz szybkosc zmiany bonow na 10 ... jak chcesz wbic w ribie sr 50+ ustawiasz najpierw aby wbil sr 20+ puszczasz bota zeby wbil 2x sr po 20 jak juz wbije wtedy dopiero ustawiasz aby wbijal 50+ zasuwa jak popierdo****

a co do tematu to zalezy od szczescia kiedy wejda ci te lepsze bony ... jedynie tak jak pisalem wyzej mozesz przyspieszyc mieszanie bonow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...