Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Generator Funds

KonQeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od jakiegoś czasu poszukuję jakiegoś sposobu na przyjemną grę sprawdzałem już ankiety które nie dają zbyt wielkiego sutku aż natkonołem nię na play4freeGenerator.

Próbowałem go zainstalować lecz bezskutecznie wszystkie pliki jakie znalazłem są zabezpieczone hasłem oto link do oglądnięcia http://www.youtube.com/watch?v=EGN00_DO5kc

Co o tym myślicie czy to działa jeżeli tak to proszę o pomoc w uporaniu się z tym

P.S czy istnieje coś takiego jak prywatne servery BattleField Heroes np tak jak w metku że exp łatwiej leci i bronie są łatwiej dostępne

Z góry przepraszam za błędy

Opublikowano

1. Program to fake, nie ma i nigdy nie będzie generatorów funds. Zazwyczaj są to keyloggery, radzę przeczyścić komputer, żeli to pobrałeś.

2. Owszem, prywatne serwery w BFH są, jednak nie ma tam dostępnych innych broni etc. Jedynie może być serwer nastawiony na ccn hoth co daje wyjątkowo dużo expa w porównianiu z innymi mapami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...