Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny głos przez mikrofon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Mam wogóle inny głos, niż mam w realu. Szukałem na innych stronach internetowych ale nie mogłem znaleźć. Pomożecie ? co mam robić ? :(

Opublikowano

Ale co trzeszczy ?? albo jakiś zniekształcony jest ?

Wiesz że inaczej my siebie słyszmy niż inni nas. Ponieważ uszy mamu za buzią dlatego nasz głos jest trochę inny niż my go słyszymy. :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wogóle jak sobie np. na skype sprawdzam rozmowę testową i słyszę swój głos w realu a głos w kompie to wogóle jakby 2 inne osoby. Głos jest dobry, ale dziecinny. Nic nie trzeszczy, nic nie wierci

Opublikowano

Słaba jakoś mikro :D Też tak miałem przy mikofonach za 20zł (bez urazy) teraz mam z wyższej pułki za ponad 100zł to w miarę jest okej ;)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Tak jak powiedział kolega wyżej ;)

My słyszymy się inaczej niż inni nas ;)

Aa i nie kieruj się dźwiękiem z Echo Sound Test Services ;)

Tam jakość jest chujowa.. Weź w łapę profesjonalny dyktafon i zobacz

jak naprawdę powinien brzmieć twój głos a dopiero potem kręć suwakami w

Windowskie ;)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Ja mam podobnie tylko że ja mam dzieciny głos na mikrofonie zwykłym z hiper marketu za 4 zł z promocji nawet na nim ma kijowy głos kumpel z zespołu który podczas nagrywania ma głos podobny do tego

http://www.youtube.com/watch?v=ZEc7Mt-g0To&feature=fvst

więc to zależy od mikro jak masz takie mikro jak ja to na pewno nie uzyskasz dobrego dźwięku bo niektóre mikro plusuje a niektóre minusuje plusujące mikro to najczęściej te tanie mikrofony w których brzmimy jak 5 latek a minusujące rzadko spotykane obniżają nasz głos jak chcesz mieć dobry głos przez mikro kup mikro za 40 zł i będzie cie słychać jak w rl

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...