Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GladoR - postać tylko PVP

Hraklo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, pykam na gladorze od zera.

kogo polecacie?

interesuje mnie tylko i wyłącznie pvp, w dupie mam exp - 100% PVP.

pisać propozycje i jakieś krótkie uzasadnienie, tylko bez postów: mental bo pro -.-

@myslalem nad:

• healer
  • smok
  • archer
  • dagger
  • bm

tylko nie wiem kto na tym serwie najlepszy

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Pamiętam swoją grę na tym serwerze i pamiętam też gościa, który miał 90 lv, grał Daggerem, i kładł jak chciał wszystkich na wolnym. Jak on wchodził do miasta, to wszyscy na kółko, goście z najlepszej gildii nie chcieli wyjść. Zdecydowanie dagger.

Opublikowano

Pamiętam swoją grę na tym serwerze i pamiętam też gościa, który miał 90 lv, grał Daggerem, i kładł jak chciał wszystkich na wolnym. Jak on wchodził do miasta, to wszyscy na kółko, goście z najlepszej gildii nie chcieli wyjść. Zdecydowanie dagger.

Dzięki, czekam na kolejne opinie

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Nie dagger bo odbugowali już chmurkę, także jest zerem.

Ja polecam WP, największa kosa pod pvp i exp, ma rozpro dzięki czemu wszystkie postacie klękają, do tego dochodzą hity po 25k w każdego z kd +9. Możesz zbugować łapkę, czyli 3x większe dmg jak z bronią.

Do tego b. dobrze się nią zarabia jak i expi.

Mój głos na WP - sam nim grałem, miałem 250 lvl, full eq na 242 itp.

Specjalista
Opublikowano

walczyłem z surą 210 lvl na 102 lvl i jakoś wp'ek nie szaleje na tym serwie : ) Proponuje archera,dagera

giphy.gif

Opublikowano

No to propsy dla was, a tak poza tym to grał ktoś z was na tym serwerze ? Czemu ja na 250 potrafiłem skosić wszystkich, dosłownie wszystkich.

A bo trafiasz na słabych, nie umiejących zrobić eq. Ja miałem porządne eq i klepałem wszystkich. I przestańcie z tymi archerami, daggerami. Chmura odbugowana, także dagger może jedynie 1/2 zabrać takie WPkowi, archer na pvp słaby.

Opublikowano

Ja powiem tak

do pvp sura BM jest wg mnie najlepszy.

a gra sie tak ze najpierw wbija sie lv WP'kiem i na jakims 200+ zmiana na BM

ze sferki bije 50k ( wiem ze jestem slaby ;P )

x

Opublikowano

Mental moim zdaniem kozak full abs kd+9 full luda i nie mam ocnych a jak kryt wejdzie z duchwoego czy walnięcia to cudeńko.

No tak jeśli myślisz nad tymi postaciami co chcesz grać to HMMM...Zalezy od twoich upodobań jeśli wolisz z dystansu to albo healer albo archer a tak to WP

Nie czaruj.

Opublikowano

Polecam ci Healera robisz eq full inta i full lud to kładziesz all. Chyba nikt nie zna magii grania healerem. Na początek robisz smoka inni cię expią za buffy później zmieniasz na healera i kozak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...