Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mianowicie mam taki problem ,ze

jak startuje pobierania LoL'a to niby wszystko idzie dobrze 120kb/s potem 97KB/s,50KB/s,10KB/s,1Kb/s a na koniec 0Bps i na tym sie zatrzymuje i czekam od 5H i nic

dalej 0Bps

proboje:

wylaczanie i wlaczanie od nowa,zatrzymywanie i wznawianie, usuwanie i pobieranie od nowa itp. i nic, dupa to samo

POMOZCIE!!!!

Opublikowano

Podczas pobierania wejdź w ustawiania, (u góry po prawej będzie taki kluczyk) i zmień tam transfer peer czy jakoś tak, będzie opcja, nie pamiętam dokładnie jak to jest, jak zmienisz to może pójdzie.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Podczas pobierania wejdź w ustawiania, (u góry po prawej będzie taki kluczyk) i zmień tam transfer peer czy jakoś tak, będzie opcja, nie pamiętam dokładnie jak to jest, jak zmienisz to może pójdzie.

sproboje a jak zadziala masz like'a
Opublikowano

niestety ale nie widze zadnego kluczyka
Opublikowano

mysteriusowi chodziło o allow per to per transfer, może wyłączenie jej coś da, masz w launcherze o góry po prawiej zębatkę, klikasz na nią i odznaczasz haczyk przy tej opcji. Jak nie zadziała to pobierz Ace Clienta.

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

Aha miałem podobny problem bo ja dawałem na stronie i pobierałem luncher do US potem pobrałem luncher nordic-east i zmieniłem na usa i działa

zobacze

dobra pobralem launcher north america i nareszcie LoL mi sie pobiera

temat do zamkniecia zostawiam a dla was wszystkich co mi pomogli daje plusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...