Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie dostałem BOST po ankietach

belzeboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można wykonywać ankiety, za które dostaje się boosty. Ale u wielu to nie działa, trzeba zmieniać I.P. I takie inne pierdoły, dużego zysku nie ma, a zachód jest.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mi boosty zywkle dochodza po 24 h jade na Niemieckim IP wiec tak jak moderator powiedzial poczekaj do jutra

Licze na Like it

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja nie ufał bym tym boostom za ankiety... Kolega wypełnił chyba 5 stron i tydzień minął nic nie przyszło.

ppppub.png

Opublikowano

Ankiety to najgorsze z możliwych darmowych boostów jest napisane że dają np. 600 boost i wy jak głupi to wypełniacie a potem nic nie dostajecie i macie zmarnowane 15-30min. a oni na tym zyskują !!

Opublikowano

Szkoda czasu i nerwów na to dlatego że czasem w ogóle nie dochodzą boosty a to dlatego że dużo przekrętów z tym było.Do tgo to strata czasu,jak komuś dojdą w ciągu 24 godzin to niech się cieszy że w ogóle doszły.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ale Wy macie problemy...

Znacie powiedzenie ,,Niczego nie ma za darmo"? No właśnie. Te ankiety to ściema, sam ostatnio robiłem parę SP w DarkOrbit i 2 ankiety z 17 doszły -,-

Nie warto zachodu, uwieżcie mi :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja robie "bezpłatne" i dostaje od razu. Ale te płatne to fakt. W chu*a lecą tam. Co prawda dostałem te 500pkt ale powinienem dostać z 1000....

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Nie wszystkie ankiety ci przyjda, bo niektore wymagaja spelnienia wymagan tworcy. Jak ich nie spelnisz, to nie dostaniesz boost. Rob duzo to zawsze ktoras sie uda.

ezreal__s_wings_by_zerotypex23-d4q3q8j.png
Opublikowano

Do osob ktore pisza "nie warto" , a waszym zdaniem warto jest wydac realna kase zeby odblokowac glupie dodatkowe miejsce na auto? Albo zeby kontynuowac ciag poszukiwan skarbow? Bo dla mnie wlasnie tego nie warto robic... Wole posiedziec te 30 min i dostac upragnione 500 SB ;)

94go1x.jpg
Opublikowano

TheRafileons chyba więcej niż te 30min... W 30 min wątpię żebyś wbił 500SB i żeby tak szybko doszły.

ppppub.png

Opublikowano

mozna mozna. ale na samych bezplatnych to jest max 250-300. zrobisz jedna za 3.69 i masz 500. tylko czytajcie co tam jest bo ja dzisiaj o malo co nie wyslalem smsa za 30zl xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

jak to robić żeby nic a nic za to nie zapłacić

chciałbym taki typowy poradnik w stylu 1.... 2.... 3.... 4.... itd tylko taki żebym na 100 % nie zapłacił ani grosza za żadną ankiete

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...