Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko.

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nigdy niegralem w serie Diablo .

I mam mase pytan ,przed wyjsciem "trojki" chcialbym pograc w dwojke , mozecie mi podac skad pobrac ,jak zagrac i tp.?

Po drugie gdy wyjdzie trojka ,to czy aby grac trzeba kupic klucz? czy normlanie free2play tez bedzie?

( pytanie z ciekawosci ,bo mysle ze jestem w stanie wydac troche kasy na gre dobra.)

Wiec jak mozecie podpowiedzcie z ta dwojka.

Opublikowano

d2 kupujesz normalnie w sklepie lub kupujesz klucz i pobierasz ze strony blizzarda ....

piraty sciągaj z torrentów jak ciebie nie stać te 20 zl za klucz... :P

@tak jak up mozesz kupic klucz i pobrac d3 lub kupic grę w sklepie.

Opublikowano

Witam nigdy niegralem w serie Diablo .

I mam mase pytan ,przed wyjsciem "trojki" chcialbym pograc w dwojke , mozecie mi podac skad pobrac ,jak zagrac i tp.?

Po drugie gdy wyjdzie trojka ,to czy aby grac trzeba kupic klucz? czy normlanie free2play tez bedzie?

( pytanie z ciekawosci ,bo mysle ze jestem w stanie wydac troche kasy na gre dobra.)

Wiec jak mozecie podpowiedzcie z ta dwojka.

Grę normalnie kupujesz w pudełku;)

Nie ma abonamentu ani nic-płacisz raz i grasz..:P

Klucz jest oczywiście potrzebny-bez tego w D3 ani rusz:)

W dwójkę pograsz na piracie ale to forum nie jest do podawania linków do pirackich wersji:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Grę normalnie kupujesz w pudełku;)

Nie ma abonamentu ani nic-płacisz raz i grasz.. :P

Klucz jest oczywiście potrzebny-bez tego w D3 ani rusz:)

W dwójkę pograsz na piracie ale to forum nie jest do podawania linków do pirackich wersji:)

Ok dziekuje :0 czyli zeby grac w "trojke' TRZEBA kupic gre/klucz czy bedzie mozna poprostru pobrac i grac.?

Opublikowano

Tak....... jeśli kupiłeś klucz lub pudełko z napisem "diablo3" gdzie znajdują się płytki i klucz....

czemu zadajesz takie pytania tęgie umysłowo ?. lol

Opublikowano

Tak....... jeśli kupiłeś klucz lub pudełko z napisem "diablo3" gdzie znajdują się płytki i klucz....

czemu zadajesz takie pytania tęgie umysłowo ?. lol

Niezrozumiales chyba o co mi chodizlo , chodizlo mi czy sa dwie opcje ,granie z kupiona gra ,czy bedzie gra dostepna do pobrania z mozliwoscia gry calkowicie za darmo :D

Opublikowano

Chciałem dodać, że przejście singla D2 pomoże ci chociaż troszkę pojąć fabułę D3, szkoda tracic smaczek tak świetnej gry więc jak masz możliwość zagraj w D2. Tak jak up napisano pirata pobierzesz i na singlu możesz spokojnie zagrać, tak btw. wydaję mi się, że do premiery się wyrobisz i przejdziesz D2 całe. A co do tego pytania up. musisz mieć kupione D3(mówię tu o minimum kluczu), nie ma opcji, żebyś zagrał bez posiadania kupionego klucza no chyba, że dostaniesz.

Opublikowano

Chciałem dodać, że przejście singla D2 pomoże ci chociaż troszkę pojąć fabułę D3, szkoda tracic smaczek tak świetnej gry więc jak masz możliwość zagraj w D2. Tak jak up napisano pirata pobierzesz i na singlu możesz spokojnie zagrać, tak btw. wydaję mi się, że do premiery się wyrobisz i przejdziesz D2 całe. A co do tego pytania up. musisz mieć kupione D3(mówię tu o minimum kluczu), nie ma opcji, żebyś zagrał bez posiadania kupionego klucza no chyba, że dostaniesz.

Noi dziekuje bardzio o to mi chodzilo.

D2 przyznam ze niekupie ,pobieram juz ,mam zamiar przejsc , co do D3 mysle ze zakupie klucz owy ,bo mysle ze warto.

Chyba mozna zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...