Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]MPCFORUM nie dziala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od nie dawna mam problem z wejsciem na forum laduje mi sie i laduje i wysakuje ten blad:

Strona internetowa jest niedostępna

Połączenie z serwerem www.mpcforum.pl zostało przerwane.

Oto kilka propozycji:

Ponownie załaduj tę stronę internetową później.

Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.

Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.

Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierz kolejno menu klucza > Ustawienia > Dla zaawansowanych > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie pola wyboru ?Użyj serwera proxy dla sieci LAN?.

Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Połączenie zostało zresetowane.

Weszlem teraz dzięki temu ze zmieniłem ip a tatko na swoim prawdziwym nie da rady wejść.... czy tylko ja mam tak?

Opublikowano

up a co ja robię teraz? nie chce co chwila zmieniać ip i mieć wolnego neta wiem ze inny tez to maja kumpel powiedział mi ze na FB mpcforum napisało zęby podać im ip i jaki komunikat kumpel dal ale może jakiś GM czy ktoś wie o co chodzi ?

Opublikowano

Mi tez czasem to wyskakuje ale rzadko. Biore odswierz i wchodzi. Moze sprobuj innej przegladarki??? Bo masz google chrome

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...