Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaje laptopa. Jak usunąć wszystkie moje pliki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo przeczyść CCleanerem, też chyba ci wszystko usunie :) Ale format to najlepsza opcja.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

CCleaner usuwa tylko niepotrzebne rzeczy np. historie przeglądarki, opróżnia kosz itd.

musisz zrobi,ć format, a ci wszystko przeczyści

1398258449-U383457.png

Opublikowano

jak zrobic ten format ?

nie mam płyty z windowsem.

jak nacisne np. na dysk c i dam formatuj to usuwa tez pliki windowsa ?

Opublikowano

jak zrobic ten format ?

nie mam płyty z windowsem.

jak nacisne np. na dysk c i dam formatuj to usuwa tez pliki windowsa ?

No to format bez płyty nie ma sensu.

Nie sformatujesz nawet dysku z systemem gdy system działa robisz to podczas instalacji systemu\

Napisz lepiej co chcesz skasować będzie łatwiej Ci pomóc.

Jeżeli nie jesteś Amerykańskim Szpiegiem i nie masz na kompie ważnych akt ,aż tak mocno nie trzeba go czyścić :D

Opublikowano

No to format bez płyty nie ma sensu.

Nie sformatujesz nawet dysku z systemem gdy system działa robisz to podczas instalacji systemu\

Napisz lepiej co chcesz skasować będzie łatwiej Ci pomóc.

Jeżeli nie jesteś Amerykańskim Szpiegiem i nie masz na kompie ważnych akt ,aż tak mocno nie trzeba go czyścić :D

właśnie Chodzi o to że jestem. xddd

mam ważne pliki wszędzie od dysków co dokumenty usera.

da się jakimś programem to zrobić ? tzn usunąć wszystko poza plikami windowsa.

/

jest mozliwosc pobrania windowsa rejestrujac go moim keyem ?

Opublikowano

właśnie Chodzi o to że jestem. xddd

mam ważne pliki wszędzie od dysków co dokumenty usera.

da się jakimś programem to zrobić ? tzn usunąć wszystko poza plikami windowsa.

/

jest mozliwosc pobrania windowsa rejestrujac go moim keyem ?

Darik's Boot and Nuke po zamazaniu danych ponowna instalacja systemu i masz pięknie czysty system

Darik's Boot and Nuke (DBAN) - program tworzony jako wolne oprogramowanie służący do trwałego usuwania danych z twardego dysku, przez ich wielokrotne nadpisanie wcześniej wybranym wzorcem.
DBAN oferuje trwałe usuwanie danych za pomocą metody Gutmanna, metody DoD 5220.22-M i RCMP TSSIT OPS-II, nadpisywania liczbami pseudolosowymi jak i nadpisywania danych zerami.
DBAN może zostać uruchomiony z dyskietki, płyty CD/DVD lub pendrive'a.

Opublikowano

So napisał ,że nie posiada plików :) no to pozostanie tylko wdłg mnie usuwanie plików te które się da zbędnych programów i informacji oraz czyść rejestr i zawartości przeglądarek i bd jak nowy :) oraz defragmentacja dysku na koniec ;)

Opublikowano

I tak jak ktoś chce to po formacie można odzyskać pliki :]

wątpie by ktos po zakupie laptopa bawil się w odzyskiwanie danych szczegolnie jak nie jest informatykiem. sciagni sobie nawet z torrentów byle jakiego windowsa zbotów sformatuj wyciagni plytke masz czyste wszsystkie partycje. oczywscie wczesniej usun pozostale choc chyba przy wyborze partycji mozesz usunac wszystkie;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...