Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Szukam coś podobnego do xray

Lomes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Mam problem ponieważ chce znaleźć coś podobnego do xraya czyli żeby prześwistało mapę i odnajdywało surowce.Czego nie zainstaluje xraya? a to dlatego że mój minecraft jest tak zmodowany że nie da się go zainstalować z innymi modami.Macie coś podobnego ? Jak tak to podajcie link

Opublikowano

wejdz w pliki konfiguracyjne minecraft i musisz dodac w odpowiednim miejscu (Odpowiednim Dla Ciebie Tak Żeby Nie Było Pierwsze, Ostatnie Ani Nie Przecinało Innego Skryptu) cos takiego:

(4razy spacja) Heyters

(3razy spacja) id:

(1raz spacja) - id przedmiotów

(1raz spacja) - 1

(1raz spacja) - 2

(1raz spacja) - 3

i Wpisujesz id przedmiotów które ma prześwietlać

Potem Na Koniec Dodajesz Coś Takiego:

(3razy spacja) - ActivateAnounceKey

(2razy spacja) : (Po : ) Tu Wpisujesz Który Przycisk Chcesz Przycisnać żeby Zaczeło Prześwietlac ; )

Liczę Na Like ; )

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Możesz jaśniej kolego u góry, bo nic nie zzrozumiałem.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

wejdz w %appdata%/.minecraft

potem w bin i wejdz w lwjgl (otwórz notatnikiem)

Znajdz Miejsce Tak Aby Nic Nie Przeciąć Ani żeby Nie Było To Na Końcu Ani Na Początku i Wpisz Coś Takiego:

(4razy spacja) Heyters

(3razy spacja) id:

(1raz spacja) - id przedmiotów

(1raz spacja) - 1

(1raz spacja) - 2

(1raz spacja) - 3

i Wpisujesz id przedmiotów które ma prześwietlać

Potem Na Koniec Dodajesz Coś Takiego:

(3razy spacja) - ActivateAnounceKey

(2razy spacja) : (Po : ) Tu Wpisujesz Który Przycisk Chcesz Przycisnać żeby Zaczeło Prześwietlac ; )

*(4razy spacja) Na MPC Nie Widać w Temacie Jak Daję Spacje w Tworzeniu Posta To Potem Nie Widac (Nie Wiedziałem Jak To Ująć Więc Tak Zawile xD )

Tam Gdzie Jest Napisane o Spacji To Chodzi o To, Że Przed Tym Trzeba Zrobic Tyle Spacji.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie mam pojęcia jak to zrobić jak otwieram plik w notatniku to jest tam pełno dziwnych znaków. próbowałem to wpisac na 2 sposoby najpierw w jednej linijce co wyglądało tak:

Heyters id: 56 ActivateAnounceKey :x

zrobiłem to w osobnej linijce gdzieś po środku pliku.

i zrobiłem też 2 raz że każde było w osobnej linijce czyli tak jak Ty to napisałeś. no chyba że możesz mi pomóc i zrobić tak żeby mi pokazywało blok diamentu (ten do wykopania). ewentualnie przesłąć plik na jakiś upload z gotowcem (i napisać w gdzie mniej wiecej najlpiej to zrobić)

Aha PS. Plik otwierałem i w notatniku i w notepad++

Aha PS 2. W grze uruchamia mi się tylko Launcher ale jak klikam Enter to się nie ładuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...