Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trial

norszard11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,da sie cos zrobic z trialem do srokinga procz ,zakupu?Np: tak jak w tibi jest bot i trail wersja pierw,na 3 dni, mina 3 dni ,to biore trial reseta i znowu mam 3 dni.Czy w srokingu tez to dziala,ze resetne i znowu bede mial 10h botowania?

Opublikowano

Oczywiście możesz, jeśli masz ip zmienne to reset internetu. A jeśli nie to napisz do mnie na pw, to wyśle ci program do zmiany ip, oczywiście nie zmuszam cię go ściągać. Jak coś to www.google.pl-> Zmiana ip > Szukaj :) Pozdrawiam!

Opublikowano

Ja mam zmienne ip i jednego dnia wykozystalem kilka godzin a nastepnego po zmianie ip gdy bocilem z godzinke pokazalo mi sie okiennko ze mam tylko godzine trialu wiec to nie zalezy od ip tylko chyba od konta

To sie zapisuje ile na koncie jaka postac botowala i jak przekroczysz trial to juz nic na to nie poradzisz

Ja na szczescie mam jeszcze 4 konta xD Wiec sobie poboce a potem przejde na Ibota :P

Seiran95.jpg

Opublikowano

Każda postać ma 6 godz triala :P Nie zależnie od tego czy potraktujesz SROKinga trail restetem czy nie to i tak masz 6 godz :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

• Dodaj nową pozycję...