Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bug Na premie czyli szybki rozwój miast

Luportiga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy tutortial dotyczy bugu z premiami na którym można się wzbogacić i nic nie tracić

1 przykład zademonstruje to na zwykłym półmisku ale można to robić ze wszystkim

-królicza łapka

-doładowanie wszystkich kopalń

-buffy

- i wszystko pozostałe co można dawać innym graczom

Testowałem to z 20 razy zawsze działa :)

a więc zaczynamy szukamy osoby co chce np kupić doładowanie kopalni albo wymienię sie buffami(buffy dane przez kogoś działają 2x dłużej ) mój przykład produkuje 5(polecam4 zaoszczędzimy wszystkie) pólmisków po czym wchodzę do osoby co chce wymienić się buffami (nam buffy zostały juz dane) u mnie znajomy będzie nazywał się wach wybieram 5 budowli na które mam dać buffy po czym jak najszybciej wracam na swoja mapę

w kółkach budowle na które daje bufy

niebieski kwadrat po daniu buffów szybko wracam na swoją mapę

beztytuuwwcy.png

Jaki mamy efekt? tym sposobem pozostały mi 4 półmiski które teraz mogę dać sobie bez marnowania surowców na kolejna produkcje

Efekt

hhghgn.png

Najbardziej opłaca się to z koszami i z doładowaniem kopalń które możemy sprzedawać i przy okazji doładowywać sobie

WAŻNA WSKAZÓWKA

gdy wrócimy na swoją mapę musimy dać sobie premie nie możemy wylogować się bo znikną

fffffffa.png

Opublikowano

na koszach kanapkach i wszystkich innych buffach sie da

event wielkanocny sie zakończył już niestety ;)

fffffffa.png

Opublikowano

może i bug ale co to za wzbogacenie jak 1 polmisek kosztuje 10 ryb a ryb każdy ma w ch**, ja mam bez przerwy Full magazyn ryb i nawet jak sobie zrobie 10 polmiskow dziennie to i tak caly czas mam full tych ryb :)

Opublikowano

może i bug ale co to za wzbogacenie jak 1 polmisek kosztuje 10 ryb a ryb każdy ma w ch**, ja mam bez przerwy Full magazyn ryb i nawet jak sobie zrobie 10 polmiskow dziennie to i tak caly czas mam full tych ryb :)

półmisek to był tylko przykład najsłabszy ale najłatwiejszy aby sobie to sprawdzić

ale podam ci inny przykład kończysz przygode dostajesz doładowanie kopalni złota x2 to nie dość że sprzedasz to i sobie doładujesz:) na tym można bardzo dobrze interesy robić

fffffffa.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ten bug działa i nie jest tępiony przez administrację, nawet support napisał że tak już jest i nie mogą nic z tym zrobić

podobno jest spozób żeby wymieniać nieograniczoną ilośc koszy bez wracania do siebie i też się jakoś kopiują ale nie znam tego sposobu ;]

BitCoin to waluta przyszłości, zacznij ją zbierać już teraz ! Za darmo !

Opublikowano

najlepiej sie to robi pojedynczo :) i zalezy od lagow i kompa :)

rzucalismy z kolesiami 1 lapke na 11 kont .... i kazdemu wchodzilo :))

niestety ta gra jest tak nudna :) i wymagajaca czasu ... ze nie oplaca sie w nia grac :( do naprawde dobrej produkcji trzeba stracic przy tej grze multum czasu :)

" Myślą że są lepsi - Nie Są !

Nie czuj się gorszy,

Kto im dał prawo żeby móc nas osądzić ?

Dosyć ! Spójrz mi w oczy, wiesz przecież

Nikt mi tego nie dał, nikt mi tego nie zabierze ! "

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...