Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Switchbot by padmak 3.0.0.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, mianowicie odpalam switchbota wszystko jest ok tylko nie zmienia bonow jak wystartuje.

Bez nazwy.png

Opublikowano

Masz zmianki w EQ ? Zaznaczyłeś auto kupywanie zmianek ? Eq musi znajdować się na pierwszych 5 slotach w eq.

@Down

Pierwsze 5 slotów w ma być zajęte itemami do wybonowania, nie spamuj jeśli nie wiesz. Zmianki mogą być gdzie chce, aby nie na pierwszych miejscach w eq.

Opublikowano
Eq musi znajdować się na pierwszych 5 slotach w eq.

Zmianki.

@up

Przepraszam, pomyliłem się.

Opublikowano

Podam akurat moj przyklad : mam smoki na 1 slocie, mam zmianki ustawiam jakie bony ma mieszac klikam start i nic sie nie dzieje.

Jak cos to moge dac ss.

Bez nazwy.png

Opublikowano

Smoki na 1 slocie, a wybranie bonów też ustawiłeś na 1 slocie ? Próbowałeś jeszcze raz odpalić metka, potem bonusswitchera ? Podaj tego ss`a.

Opublikowano

Powiedz mi jaki to serwer, spróbuj jeszcze zamiast smoków ułożyć pierwsze 5 slotów zmianki, wziąć w bonusswticherze opcję INNE i wziąć na bonach 1-5 przeładuj i zobacz wtedy, pewnie zmieni ID zmianek.

Opublikowano

"wziąć w bonusswticherze opcję INNE i wziąć na bonach 1-5 przeładuj" o co kaman?

serw Turisas

Bez nazwy.png

Opublikowano

Ostatnia zakładka ---> Repair

Gdzie masz te zmianki ? :P

Zmień końcówkę zmianek na 77 Lub zamień z dodawaniem tj. 84 na 83 bodajże.

Opublikowano

"Kryczu grasz na Turisas tak?

:)

Tam nie dziala. "

Jestes pewien? bo ja jakos mam chakry sr 40+ 20 diably

Bez nazwy.png

Opublikowano

na turisas działa. tutaj masz link do mojego poradnika z serwera Tilian na turisas robisz tak samo jak w tym tutku:

http://www.mpcforum.pl/topic/595949-tut-jak-odpalic-bonus-switchera-na-serwerze-tilian/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...