Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bronie+3 : >

Snowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam raz kolejny jak zrobic/zdobyc bron +3 : ) .Nie poddam sie : ) Wiem ze sie da to zrobic....poniewaz polowa servera ma takie cos w wiekszosci broni i nie ma mozliwosci aby wszyscy grali na becie..

Opublikowano

no musisz mieć trzy elixiry weapon i wbijać na +3 od razu, kupujesz je za pieniądze REALNE.... Ile razy można wałkować, że bronie +3 dostali gracze, którzy kupili tą broń ELITE, przed wielkim updatem

Opublikowano

dostali je gracze przed wielkim updatem ;] ja tez dostałem bo kupiłem skar-la i teraz mam skar-l +3 nie mozna juz tego kupic ani wylosowac ani nic..

sory za czcionke ale chciałem zeby zobaczył wkońcu

Opublikowano

Boże patrz np. gosciu kupił sobie broń na zawsze był wielki update i przed tym wydaje mi się, że bronie na zawsze dużo kosztowały i EA żeby zrefundować im to dostali +3 czyli mają o wiele lepsze ^^ nigdzie teraz takiej nie dostaniesz. A gracze z niskim lv co je mają poprostu sobie kupili i tyle nigdy już tej broni nie dostaniesz chyba, że kupisz od kogoś konto z tą bronią ;)

Opublikowano

czytalem forum BFP4F i angole pisza to samo, kiedys za bronie +3 placili duzo, teraz nie sa az tak drogie i to jakby rekompensata. Moze jakis update wyeliminuje te bronie, albo pozwoli nam sobie takie zakupic.

b392d612.png
Opublikowano

czytalem forum BFP4F i angole pisza to samo, kiedys za bronie +3 placili duzo, teraz nie sa az tak drogie i to jakby rekompensata. Moze jakis update wyeliminuje te bronie, albo pozwoli nam sobie takie zakupic.

Może być też tak że będzie jakaś "paczka" upgrade do broni która będzie sprawiała że będzie ona+3 do tego nasze dodatki ale to tylko takie moje marzenia :D Być może powrócą bronie "główne" elite/veteran i będą one jak +3 tyle że z inną nazwą ale to chyba oczywiste :P Przypominam ŻE TO MOJE MARZENIA :D !!!

Opublikowano

Moim zdaniem jest to debilnie zrobione sama gra i rozgrywka jest wyśmienita ale pod względem broni jest to wszystko ubogie.

Pomijam fakt że osoby co nie korzystają z is mają nieźle przejebane.

Powinni pójść w drogę tak jak COD pod względem wyposażenia i ulepszania bo na razie da się grać ale na dłuższą metę jest cholernie nie ciekawie i nudno .

Chcą zarabiać kasę a od siebie zero dają i jaki w tym sens ? :)

Opublikowano

Powiem tak: Te osoby z +3 grają zazwyczaj jak ludzie, bardziej mnie denerwują osoby które nakupią sobie za p4f funds'y boost'ów na granaty lub po ulepszają sobie bronie na maxa (po tym jak wbili 24 na boost'cie na exp) i skaczą po mapie na płatnych cheat'ach z fpscheats które są nie wykrywalne bo aktualizują je razem z PB.

beznazwyaakopia.png

Opublikowano

@up

Cod a Bf to dwa różne światy

więc nie mów, że COD to syf. Jest inny..

Temat uważam za wyczerpany. Zamykam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...