Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] DC

Shout2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka chcialbym was prosic o pomoc poniewaz mam problem z dc. wbijam normalnie na serwer i na postac zadnych porblemow nie mam. zacznam grac bic mobki co kolwiek nawet stac i dostaje dc, nie trwa to nawet pol minuty i dostaje dc. mialem tak na eternia 4fun i to samo jest na destiny na kazdym z serwerow. a np. na remember moge grac godzinami i zadnego dc nie dostane. jesli to w czyms pomoze to mam system windows 7 odpalalem go z kompatybilnym do xp i jako admin. prosze o pomoc bo co jakis fajniejszy serwer to nie moge pograc.

Opublikowano

Hmm może reinstall LC ?

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Może masz problemy z internem albo coś blokuje ci daną wersje lc

Pomogłem daj Like

Opublikowano

reinstall nie pomaga a internet przeciez jest ok bo na remember gram bez laga, zreszta w inne gry typu nfs world cs i minecraft tez bez problemow. poczytalem troche i mowili zeby sciagnac najnowszego frameworka lub zaktualizowac system, ale fram... nic nie zmienil narazie mi sie aktualizajce pobieraja to zobacze. no i dzieki ze probujecie pomoc :)

@edit

aktualizacja systemu tez nei pomaga, ma ktos jakies pomysly jak to naprawic ?

Opublikowano

@up

tez nie pomaga, dalej to samo. najabrdziej mnie zastanawia to czemu to sie dzieje na eterni 4fun i destiny ktore sa serwerrami ep3 a gralem na ep2 w wersji bez cienia. a jeszcze wczesniej gralem na 777 i to dosc dlugo po aktualizacji do ep3.

Opublikowano

Jaka wersja LC Możliwe że to przez spolszczenie lipne masz dc

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jaka wersja LC Możliwe że to przez spolszczenie lipne masz dc

Predzej SE by dostawal przez spolszczenie;p

//Zakaz handlu.

Opublikowano

nie koniecznie dc też możesz dostawać przez spolszczenie i to nawet co 5 -10 minut

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

ma ktos jeszcze jakies pomysly bo normalnie mnie szlag jasny trafi. zeby na takich fajnych serwach jak destiny czy eternia 4fun nie moc grac to ... . prosze o pomoc :)

Opublikowano

spróbuj obejść x- trapa jakiś multi lub coś Może to być wina x-trapa Jeśli wgl jest takowy na servie

Mój komputer:

Opublikowano

a jeszcze jedno masz klienty tych wersji LC czy innego klienta i patcha wgrałeś ?

Mój komputer:

Opublikowano

DC nie można mieć od spolszczenia. DC jest od serwera lub od internetu, a SER od błędu w plikach (na kompie ale mogą być i na serwerze gry) lub komputera.

Spróbuj wyłączyć firewalla jeśli masz, a jeśli nie to sprawdź czy antywirus z Windowsa nie jest włączony. Włącz konsole (Windows + R lub Start -> Uruchom -> cmd) i wpisz ping wp.pl . *PPM* na konsolę -> Zaznacz wszystko -> Enter (kopiuj) i wklej to tutaj.

Opublikowano
DC nie można mieć od spolszczenia.

I tu mogę się z tb kłócić i całe dnie :) np LC 777 nowy npc na spolszczeniu koło niego dc dostajesz lub przy trefnym spolszczeniu też dc po 5 min

Co do problemu twojego nadal myślę co może być nie tak

DC jest od serwera lub od internetu, a SER od błędu w plikach

Raczej od servera nie bo inni grają i jest ok Internet hmmm Nie wiem byś podał jaki masz speed test . błędy w plikach hmm możliwe ale skoro nie grzebał raczej nie powinien mieć

---------------------------------------------------------------

powyłączaj inne funkcje związane z netem

wyłącz skype gg

i inne wyłącz torrenty albo jaki kolwiek inny downloader z siecie p2p, torrent, p2e wszystko inne co jest związane z netem

nie wiem już gdzie błędu szukać narazie myślę o necie

-------------------------

@down nom masz też racje każdy ma odrobinę Ale tu nie chodzi żeby się kłócić tylko żeby pomóc w problemie

Mój komputer:

Opublikowano

DC dostałeś wtedy bo od serwera zostały wysłane zupełnie inne dane lub X-TRAP coś przekombinował.

A co do SER to np. jeśli przy robieniu teleportu do Merak nie będzie punktu, w którym ma się zespawnować to np. wtedy możesz dostać SER.

Opublikowano

tego z uruchom to wam nie wkleje bo mi sie od razu wylacza wiec jest lipa, a internet mam 2,5mb. ale i tak jedno mnie ciekawi. a tym czyms jest to ze na kazdym innym serwie moge grac tylko nie na tych dwoch, tak mi sie przynajmniej wydaje bo na 777ostatnio nie probowalem, ale takie jak remember i te inne z dropem +35 itd. to dzialaly. firewala mam wylaczonego, antywira nie wiem jak wylaczyc bo jest w systemie. microsoft security esentials chyba. cos kabinowalem w opcjach ale nie znaazlem opcji zeby wylaczyc. a nie wiem skopiuje wam moze errorloga moze to w czyms pomoze

Opublikowano

No to mamy już czerwony alarm. Microsoft Security Esentials może być problemotworem.

To z uruchom czyli konsola nie może się wyłączać, bo to mija się z celem. Po sprawdzaniu pingu z serwerem powinno Ci sprawdzać wysyłane i odebrane pakiety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...