Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ViP Hack

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcial bym dodac VIP hack lecz Nie dodam go poniewarz Skilx Hack mi nie dziala ktos wie czemu ? Niedlugo dodam VIP Hack jest 52% zrobiony jeszcze troszke

Opublikowano

Skrillex hack działa, tylko ty musisz coś źle robić. Nagraj film, albo zrób screeny co pokolei robisz, a zobacze co jest nie tak.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Skrillex hack działa, tylko ty musisz coś źle robić. Nagraj film, albo zrób screeny co pokolei robisz, a zobacze co jest nie tak.

Hmm Ja jeste Windows 7 64 bit a ty ? I mi i kuplowij nie dziala zara wstawie filik

Ok juz jest filmik ale jest za duzy wejdz na GG -,-

Opublikowano

kiedy możesz wstawić vipa?

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

kiedy możesz wstawić vipa?

Wstawie VIP jak napisalem Ze skoczy sie robic oraz , Jak Skrillx bendzie mi dzialal ... <-- Chce zeby dzialal Poniewaz ten Hack tez Chce Uzywac

Opublikowano

Po co zakładasz temat jeżeli jak sam mówisz hacka jeszcze nie ma ?

Opublikowano

Po co zakładasz temat jeżeli jak sam mówisz hacka jeszcze nie ma ?

Juz jest w polowie fukcije 80% Tylko ze glos , Menu i wgl -,-

Opublikowano

Jaki głos ??? Z resztą skąd Ty możesz wiedzieć kiedy będzie Vip Hack jeżeli zyan nie podaje terminów ?

Opublikowano

@2up WoW jeżeli jesteś w jego grupie to Bardzo proszę żeby ktoś z was zrobił jakiegoś fajnego haka na EU np.NoRecoil,Wallhack,Crosshair,1HitKill,FastKfine itp ;)

Opublikowano

Bo jestem w grupie

Jakoś Ci nie wierzę

:D

Nawet żadnych dźwięków nigdy w Vip Hackach nie było a Ty piszesz, że jakieś dźwięki.

Przestań oszukiwać ludzi.

Opublikowano

Wypróbuj tego hacka, ma wszystkie funkcje które chcesz, żeby miał.

http://www.mpcforum....fe-bez-errorow/

Chyba źle przeczytałeś prosiłem czy mógł by zrobić haka na CF EU a to jest na NA jeżeli użyjesz go na EU to dostajesz bana na 3 dni....Nie wprowadzaj ludzi w bład i doczytuj posty ;)

Opublikowano

Jakoś Ci nie wierzę

:D

Nawet żadnych dźwięków nigdy w Vip Hackach nie było a Ty piszesz, że jakieś dźwięki.

Przestań oszukiwać ludzi.

Wienc co do glosu tutaj prosze o 9Jarek9 Zeby mi to potwierdzil ...

Uzywasz Luzimiko Hacka ? To nie raz nie bylo glosu jak sie szczela to o to chodzij w glosnie ... -,- , Wienc nie stawiaj postow niepoczebnych

Skoro mieszka w Londynie ale daj info dla 100% pewności

Powysylac ci zdc -,- czy jak ci to udowodnic ? pisz na PW bo to juz nie do tematu

Opublikowano

Uzywasz Luzimiko Hacka ? To nie raz nie bylo glosu jak sie szczela to o to chodzij w glosnie ... -,- , Wienc nie stawiaj postow niepoczebnych

Powysylac ci zdc -,- czy jak ci to udowodnic ? pisz na PW bo to juz nie do tematu

Witam, ale ty kaleczysz polski język.. zacznij sprawdzać słowa zanim coś napiszesz.

szczela to o to chodzij w glosnie ... -,- , Wienc nie stawiaj postow niepoczebnych

Strzela, chodzi, więc, niepotrzebnych.

A co do tematu, to czekamy, czekamy.. na Twój produkt.

3768323_1_2.png
Opublikowano

_RangeR_

a.) 100% - mniej niż 12 lat

b.) nieumiesz nawet się wysławiać

c.) jesteś zwykłym oszustem tak jak kiedyś Sebulka

d.) wpisać miejscowość zamieszkania każdy potrafi ...

PS: napisz mi kod źródłowy do no reolad , ciężkie to nie jest wiec napewno sobie dasz radę ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

Nie opowiadaj głupot. Vip Hack jest plikiem .exe więc w nim zawsze jest dźwięk ...

Tylko w hackach z SndDrv.dll nie ma dźwięku. Jeżeli używasz injectora zawsze go masz.

Opublikowano

@up prawda jak nic na początku w to wierzyłem ale teraz coś tak jakby nie to dodaj tu zdjęcia ale takie z podpisem bo z google grafika możesz wziąć

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

_RangeR_

a.) 100% - mniej niż 12 lat

b.) nieumiesz nawet się wysławiać

c.) jesteś zwykłym oszustem tak jak kiedyś Sebulka

d.) wpisać miejscowość zamieszkania każdy potrafi ...

PS: napisz mi kod źródłowy do no reolad , ciężkie to nie jest wiec napewno sobie dasz radę ...

A)Zle

B)Nieraz

C)Nie

D)NIe oszukuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...