Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Tworzenie hacka do gry Crossfire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę zrobić hacka do gry Crossfire. Znalazłem poradnik w dziale "Crossfire" jak to zrobić.

http://www.mpcforum....k-zrobic-hacka/

Pisało w tym poradniku jakie programy są potrzebne: Microsoft Visual C++, Ollydbg i Loader.

Z tym ostatnim jest problem, bo w tym poradniku były linki, ale one wygasły. Wpisałem w google Loader, ale jest tam tego mnóstwo.

Ma ktoś linka do tego Loadera, bo bez niego chyba nie uda mi się zrobić tego hacka.

Za każdą pomoc like.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Chodzi o DLL Injector. Jest tego naprawdę dużo, łap tu mój własny injector:

http://cid-436362645...tor%20v1.2b.zip

W Ustawienia.ini ustawiasz proces gry i plik dll.

Nie chciało mi się dorabiać auto-inject więc jeśli szukasz takiego to moge ci go przesłać.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Chyba jednak nie chodzi o to.I jeszcze jedno, bo w poradniku pisze że trzeba podać w programie ścieżke do folderu UDD, jest podobno w folderze z ollydbg, ale ściągałem kilka wersji tego programu, ale w żadnej nie było tego folderu skąd mam wziąć ten folder?

P.S Twój injector fajny może się przyda.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Plik .udd jest tworzony automatycznie przez OllyDbg - jest to plik przeanalizowanego programu, np. wczytujemy do programu plik Crossfire.exe a on z tego stworzy nam Crossfire.udd

Spróbuj wrzucić exe gry do OllyDbg, jeśli zgłosi komunikat że plik jest spakowany prawdopodobnie będziesz potrzebował rozpakowanej wersji, jeśli nie to możesz korzystać z tego exe.

Jeśli chodzi o loader do DLLi do ollydbg to on posiada swój własny (przynajmniej wersja OllyDbg 2.01)

Jeśli chodzi o loader do hacka (program który wstrzyknie twój plik DLL do procesu gry) to właśnie chodzi o DLL Injector.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...