Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekładanie dropu z DH.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam postawić DH na Bo i zbierać drop. Ale postać po pewnym czasie dostanie pewnie bana. Więc pytanie do was. Jak przekładać drop na drugą postać aby nie została ona zbanowana jako postać powiązana z DH? Najszybszą odpowiedź nagradzam lajkiem.

Opublikowano

Idź najlepiej w jakieś mało zaludnione miejsce i wywal je na ziemie (jednak nie wszystko a gdzieś połowę itemów lub mniej bo możesz nie zdążyć ich zebrać w ciągu 3 minut). Więc drophackiem wywalasz itemy, wylogowujesz się nim, logujesz się na główną postać (musi ona być w tym samym miejscu co drophack) i zbierasz te itemy i żadnego powiązania nie ma ;)

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano

@ Up

nie lepiej odpalic 2 metiny ??

na glownym wlaczasz autopickup a DH wyzucasz skradzionego dropa na ziemie

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Jeszcze jedno. Ten drophack co zbiera bez najeżdzania kursorem na drop to gdzie jest? W hacku w modzie od kamera? Czy w tym multihacku co sie odpala przez injectora?

Opublikowano

ip nic nie zmieni..konta są banowane na email

jak masz konta na różnych emailach to nie mogą być zbanowane

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano

Do przekładania dropu używaj konta na innym e-mail'u oraz innym pc. Na 100% konto nie będzie zbanowane. Oczywiście wyrzucaj na ziemie..

Wyobraźnia to taka kraina gdzie zawsze czujemy się szczęśliwi.

To właśnie w niej wszystkie marzenia się spełniają.

Opublikowano

jak ktos cie zglosi i konto na ktorym uzywales zostanie zbanowane, to zostanie ono tez przeanalizowane pod wzgledem powiazan(jakos tak to sie nazywa). jezeli postac na ktora przekladales drop jest na tym samym ip (chyba tak to dziala) to jezeli cos podniosles lub wziales z handlu z postaci z dh, na stowe dostaniesz bana. z tym, ze ten proces lubi sie ciagnac tygodniami... miesiacami nawet... hmm do tej pory zdarzysz wbic ladny lvl wiec nei polecam

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Potrzebne będą do tego dwa kompy i robisz tak :

Na postaci z DH wywalasz itemy na ziemie , a potem z głównej zbierasz , tylko że kase to w sztabkach najlepiej.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

najlepiej to codziennie zbierać na konto główne to co zebrałeś dropkiem

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Idź tam gdzie nie ma ludzi , wywal na ziemie , zbierz i już.

Za duża sygna.. a ja się tak namęczyłem :/ xD

Opublikowano

Wywalasz drophackiem, kolega podnosi jakimś 1lvl'em na innym e-mailu i koncie, wchodzisz na tego 1lvl'a, sprzedajesz te itemy, wystawiasz coś głównym kontem, kupujesz tym 1lvl'em i masz yang na głównej postaci.

Trudniej będzie im do Ciebie dojść ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wydaję mi się, że najlepszym rozwiązaniem będzie wyrzucanie na ziemie, podnoszenie noobcharkiem, potem wyrzucanie kolejne i podnoszenie główną :P.

@500 post :P

68g0na.jpg

By Skipp3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...