Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zniknęły Questy z mapy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie zacząłem grać w World of Warcraft około tygodnia temu. Pierwszą moją postacią był Tauren Druid, jednak po 22 levelu zniknęły mi Questy z mapy (m). Dlatego też dwa dni temu postanowiłem przerzucić się na Blood Elf'a Mage i dokładnie po 22 levelu ponownie zniknęły mi Questy z mapy. Wszystko działa jak należy, ale nagle znikają mi te Q, a w ustawieniach nic się nie zmienia. Q wracają po wgraniu np. Carbonite, jednak nie podoba mi się ten mod i gram na tradycyjnym WoWie. Jaki może być tego powód, przyczyna?

//Edit: Questy z dnia na dzień same się naprawiły, jednak ten problem nadal tyczy się Taurena.

Edytowane przez Jottex.
98763533515051689628.png

Opublikowano

Questy z dnia na dzień same się naprawiły

Wbiłeś wyższy poziom? Zmieniłeś lokację, w której expisz? Grasz na globalu, czy na prywatnym serwerze?

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem, mogłeś odznaczyć "Automatic Quest Tracking" w menu, nacisnij 'L' i daj na każdy quest : Track Quest . Drugą przyczyną, jest, że mogłeś coś odznaczyć na minimapie, ale to raczej się nie tyczy ; ]

Opublikowano

Wbiłeś wyższy poziom? Zmieniłeś lokację, w której expisz? Grasz na globalu, czy na prywatnym serwerze?

Wbiłem wyższy poziom, oczywiście jednak musiałem expić samotnie bez questów, bo nie wiedziałem gdzie je wykonać. Gram na prywatnym serwerze i zmieniłem lokalizację, przeszedłem wieele kontynentów.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Możliwe, że akurat te questy nie są pokazywane na mapie. Jeżeli nie lubisz Carbonite, to zawsze możesz pobrać Ouest Helpera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po zmianie lokalizacj questy znikaja lub odznaczyles je sobie w Notatniku z Questami... wcisnij L, kliknij na questa i wcisnij "Track" czy cos w tym stylu^^ a i w tym notatniku mozesz zobaczyc czy jest quest pokazywany czy tez nie, kolo nich jest taki Ptaszek, jak go nie ma to znaczy ze quest nie jest oznaczony :D

5n7zT.png

Akezj.png

264.pngPomoglem? Daj like!264.png