Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW Cata czy WOTLK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

mam do was pytanie, bo ostatnio powstał polski privvvvvvv , który całkiem nieźle wygląda, ale nie wiem czy pobierać cata czy zostać przy wotlku, na którym byłem kilka lat ?

1336496382-U173186.png

ZROBIŁ HENIEK

Opublikowano

Podaj linka do servera oglądne czy nie ma bugów i jaka różnica jest w ilości bugów i w jakości grania RPG.

Opublikowano

Serwery cataclysm nadal działają marnie. Mało rzeczy z patcha 4.0.6a zostało naprawionych/otwartych, a już się szykuje kolejny dodatek. Pozostań na WOTLK.

Co do atlantissa:

Jak na razie to jest jeden z gorszych serwerów. Zablokowane lokacje 80-85, zablokowana możliwość tworzenia worgenów/goblinów, malejąca ilość online. Działa mnóstwo questów, spokojnie na ratach x1 wbijesz 80lvl. W wielu lokacjach dostaniesz achiev za wykonanie xx questów. Guild system działa w 99% tak samo, jak na globalu.Niedługo powinna działać archeologia.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu zostałbym na Wotlk, ponieważ masz pewność że wszystkie (lub większość) rzeczy działa. Najlepiej poczekać aż na Cata wyjdzie ostateczny patch i dopiero wtedy zacząć na nim grać.

Nieregulaminowa sygnatura// Reflink.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...