Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Konta Na Jednym Kompie

plajsti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co robię nie tak czy po prostu się nie da ale od pewnego czasu wogóle nie mogę odpalić 2 kont na jednym kompie zawsze oba się zamykają znacie może jakiś sposób który działa? aktualnie chodzi o server darknes

Opublikowano

Jedynym znamym mi sposób to dobry komputer + dobry net , tzn ping netu czas z jakim pakiety zostaja dostarczone do innego servera. Wtedy wystarczy tylko zrobic 2 foldery kala i enyoj:P

Opublikowano

Ja tak robiłem i raz działało a teraz mi nie chce działać może faktycznie to wina neta. A żadne programy też mi nie chciały pomóc. Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Chodzi Ci o dwa chary z jednego konta czy dwa clienty?

Jezeli chodzi o zalogowanie sie dwoma postaciami naraz z jednego konta - nie da sie

Jezeli o dwa clienty to jak sobie przypomne(zapytam kogos) to napisze =] [Kiedys u diabla byl taki temat "2 klienty na 1 kompie" czy jakos tak]

Opublikowano

Ja na prywatnych servach to kopiuje folder z serv'em i z jednego folderu odpalam i z drugiego ale jak tak ci nie pójdzie to podziel dysk na partycje i na jednej jeden folder z tym serverem i na drugiej drugi jak tak ci się nie uda to już nie wiem.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Chodzi mi o odpalenie 2 kont z jednego pc. Robiłem tak, że kopiowałem na inne partycje kala i odpalałem go dwa razy ale ostatnio ciągle mnie wywala antyhack. Szukałem odpowiedzi na wielu stronach ale nic sensownego nie mogłem znaleźć. A widziałem ludzi co mieli odpalone 2 konta a mnie wywalało i temu myślałem że jest jakiś inny sposób ale widzę że chyba faktycznie to może zależeć od neta bo mam radiówkę i czasami ładnie zamula.

Opublikowano

szukalem szukalem szukalem i znalazlem nowe zabezpieczenia w kalu nie pozwalaja na 2 logowania z jednego IP :( przykro mi

Opublikowano

Co do grotos'a ja loguje sie na nawet 4 postacie na cw na fusion unbreak czy xiu wiec nie mow ze sa zabezpieczenia , mam radiowke = nie zmienne ip wiec to tez nie to. Wystarczy miec dobrego neta i kompa moim zdaniem poniewaz na 2 kompie znacznie slabszym max 2 kale odpalalem

@edit - ja mam nawet na tej samej partycji a nawet folderze 4 clienty kala i all piknie chodzi tylko jak 4 odpale to czasem sie komp lubi zwieszac ale tylko czasami gdy jest duzo ludzi w 1 miejscu np na cw :>

• Dodaj nową pozycję...